Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar pirelliden mail gelen varmı? Tatil yolunda yarışmasından Kazandığıma dair mail geldi ama sayfasında kazananlar açıklanmamış

kızlar,
avonun yeni yarışmasını ben anlamadım..nasıl katıldınız? 3 tane video var,onları izledim...sonra kendi resmimizi mi yükleyeceğiz?ne yapılacak acaba? hadise ile olan yarışması

https://www.facebook.com/KanzTurkiye?fref=ts

Kanz'dan Miniklere Okul Hediyesi!

Hemen, şimdi bu fotoğrafta kaç tane Kanz logosu olduğunu söyleyin, çocuğunuz için bu jogging pantolonlardan birini kazanın!

Tek yapmanız gereken logo sayısını kanztr@gmail.com adresine mail atmak ya da bize facebook mesajı olarak iletmek! Logo sayısını doğru tahmin eden 1 kişiye çocuğunun cinsiyet ve bedenine uygun Kanz jogging pantolon hediye edilecektir. Bol şans!

Kızlar pirelliden mail gelen varmı? Tatil yolunda yarışmasından Kazandığıma dair mail geldi ama sayfasında kazananlar açıklanmamış

ben de katılmıştım ama mail gelmemiş,demek ki kazanamadım,sağol canım haber verdiğin için...kazanmana çok sevindim,bakalım ne gelecek :)))

kızlar,
avonun yeni yarışmasını ben anlamadım..nasıl katıldınız? 3 tane video var,onları izledim...sonra kendi resmimizi mi yükleyeceğiz?ne yapılacak acaba? hadise ile olan yarışması

kızlar,

bende anlamadım canım..bir resim yükledim gittimi gitmedimi belli değil..bulamıyorum..çözemedim :44:

LÜTFEN OY İSTEMEYİN !
beğendirmeli kızlar.. katılmazsanız şayet benimkini beğeniverin

ben de katılmıştım ama mail gelmemiş,demek ki kazanamadım,sağol canım haber verdiğin için...kazanmana çok sevindim,bakalım ne gelecek :)))

Çok teşekkür ederim Polo tshirt kazanmışım ama nasıl birşey merak ettim face te gördüğüm birkaç kişide bileklik ve şapka kazanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…