Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

porlanttan 6lı kahwe fıncanı kazanmısım 200 uncuymus :) ne qelcek cok merak edıyorum coca cola kırmızı kasa stokları yenılemıs ama bısey alamadım qecen hafta tepsı almıstım 101 puanım duruo olece :)

kızlar tavsiye kanalından cüzdan geldi

banada bugün geldi ,katalog ve mini cüzdan fermuarı olsa iyiymiş english home ürünleri daha iyiydi ama gerçi bana ondan gelmemişti hediye çeklerinede 100 tl limit koymuşlar nyse bunuada şükür hemen gönderdiler tavsiye kanalına fotoğraf yüklemişler gelenlere ordan bakabilrsiniz kızlar

tavsiye kanalından broşürler ve ped cüzdanı geldi. geleceğini bilmiyordum eve gelince sürpriz oldu

kızlar,
öyle çok işim var ki ama bir o kadar da yarışma yağıyor sanki..oğlanın okul hazırlıkları bir yandan,bir yandan eylül sonundaki kuzenimin düğün hazırlıkları,bir yandan ev offf yetişemiyorum vallahi..face sayfamda gördüğünüz yarışmaları alıp paylaşın kızlar..ancak akşam yazabilirim toptan ama o zaman da geç olacak diye korkuyorum...pritt sayfasında kazananların listesini vermiş bileklik kazanmışım bana mesaj gelmemişti ben de özelden bilgilerimi yolladım..philips sayfasında,darty sayfasında,trendyol da,ülker içim de yarışma var..ülker gofret 2.hafta kazananlar belli olmuş liste sayfalarında..festivallia sayfasında yarışma var...kanz türkiye sayfasında yarışma var,ben 37 saydım 3 tane de eşofmanlarla birlikte 40 dedim ama yanlış olabilir,birsürü farklı ceva var..daha birşeyler var ama unuttum..şimdilik çıkıyorum yine,geceyarısı yarasa misali girer bakarım herhalde..bu arada çanakkale seramik bugün cevap klasik olacak..inşallah bunları bulursunuz,karışık yazdım..kusura bakmayın...tavsiye kanalı neden cüzdan yolladı acaba? enson english home yapmıştık,başka ne vardı?sevgilerrrrrrrrrrr herkese:)))))))

ayyyyy özür dilerim..pirelli yazacağıma pritt yazmışım aceleden...bilekliği pirelli lastiklerden kazanmışım..pritt değil :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…