Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tavsiye kanalı banada ped cüzdanı göndermiş benim vardı gerçideyaa kızlar herkes nerde bakındım doğru dürüst yarışmada yok

tavsiye kanalından kargom geldi şok oldum ped cüzdanı yollamışlar

mrb kızlar
off ya kısmetim bi kapandı tam kapandı yaa 2 aydır gelmiyo hediye ama üzülmeyim fazla devam yarışmaya hayat güzel :) arkomende yokum ülker çikolatalı gofrettte yokum çanakkale nn yarışmasını oynayamyorum açmıyo solo açılmıyo sonracıgıma panda dondurmayı seviyorum pc açmıyo yarışmayı neyse sizi çok sıkmayım umarım bol şans gelir hepimizede

kızlar tavsiye kanalından cüzdan geldi

tavsiye kanalından broşürler ve ped cüzdanı geldi. geleceğini bilmiyordum eve gelince sürpriz oldu

tavsiye kanalı banada ped cüzdanı göndermiş benim vardı gerçideyaa kızlar herkes nerde bakındım doğru dürüst yarışmada yok

tavsiye kanalından kargom geldi şok oldum ped cüzdanı yollamışlar

kızlar tavsiye kanalının bu kampanyasını ben görmedim..ne kampanyasıydı bu?

kızlar tavsiye kanalının bu kampanyasını ben görmedim..ne kampanyasıydı bu?

dshoping kampanyası canım 3 adette 100tl üzeri siparişte geçerli olan indirim kuponu göndermiş lazım olan varsa ben verebilirim

üzülmene gerek yok birşey kaybetmiş sayılmazsın

dshoping kampanyası canım 3 adette 100tl üzeri siparişte geçerli olan indirim kuponu göndermiş lazım olan varsa ben verebilirim

üzülmene gerek yok birşey kaybetmiş sayılmazsın

üzülmedim..sadece ne yapıldıda geldi onu anlayamadım..

üzülmedim..sadece ne yapıldıda geldi onu anlayamadım..

cnm tavsiye kanalı sitesine üye oluyorsun iletişim bilgilerini falan giriyorsun siteden bazen kampanyalar oluyor sana mailine davet gönderiyor, davet kabul edip sitesinden o kampanyaya katılırsan ücretsiz adres bilgilerine ürün ,katalog falan gönderiyorlar

Son düzenleme:

canım biliyorum..6-7 aydır üyeyim..her kampanyasına katıldım..fakat bu kampanyada ne yapıldı onu anlayamadım..

ya kızlar ben kaç aydır tavsiye kanalına üyeyim englsh home den gelmedi galibab bundan da gelmicek çünkü kargom nerede ye tıkladı boşş

canım biliyorum..6-7 aydır üyeyim..her kampanyasına katıldım..fakat bu kampanyada ne yapıldı onu anlayamadım..
sana bu kampanya için tavsiye kanalından davet maili geldimi ? katalog gönderip ürün tanıtımı ,indirim çeki verip d shopping den alışveriş yapılıp memnuniyet ölçümü budur yani birde ufak ped cüzdan hediyesi yapılan bu katalogda güzel ürünler var ama

ya kızlar ben kaç aydır tavsiye kanalına üyeyim englsh home den gelmedi galibab bundan da gelmicek çünkü kargom nerede ye tıkladı boşş

mail adresine bak davet maili almadıysan gelmez zaten cnm mesela annemide üye yaptım ben bana davet maili gelmiş ona yok herkese göndermiyorlar sanırım davet maili alıp katılırsan geliyor sadece üye olmak yetmiyor

maili tam hatırlayamıyorum geldi gibi gelmedi gibi yakın zamanda gelmedi..1 ay önce filan geldiyse hatırlayamıyorum...belkide bu kampanyadan bana gelmiycek..çünkü her kampanya herkese gönderilmiyor...kantoloğu cüzdanlamı gönderdiler? yoksa daha öncemi?

yakın zamanda geldi mail..5 tane katalog,3 tane 10 tl lik indirim çeki, birde mini ped cüzdan hepsi bir kutuda

bu saat oldu kimse yok..sayfayı ben kapadım ben açtım..nerdesiniz arkadaşlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…