al benden de o kadar bende yokum arka da çok istediklerimin hiç biri olmuyo malesef
kızlar tavsiye kanalından cüzdan geldi
banada bugün geldi ,katalog ve mini cüzdan fermuarı olsa iyiymişenglish home ürünleri daha iyiydi ama gerçi bana ondan gelmemişti hediye çeklerinede 100 tl limit koymuşlar nyse bunuada şükür hemen gönderdiler tavsiye kanalına fotoğraf yüklemişler gelenlere ordan bakabilrsiniz kızlar
tavsiye kanalından broşürler ve ped cüzdanı geldi. geleceğini bilmiyordum eve gelince sürpriz oldu
tavsiye kanalı banada ped cüzdanı göndermiş benim vardı gerçideyaa kızlar herkes nerde bakındım doğru dürüst yarışmada yok
tavsiye kanalından kargom geldi şok oldum ped cüzdanı yollamışlar
kızlar tavsiye kanalının bu kampanyasını ben görmedim..ne kampanyasıydı bu?
dshoping kampanyası canım 3 adette 100tl üzeri siparişte geçerli olan indirim kuponu göndermiş lazım olan varsa ben verebilirim
üzülmene gerek yok birşey kaybetmiş sayılmazsın
üzülmedim..sadece ne yapıldıda geldi onu anlayamadım..
cnm tavsiye kanalı sitesine üye oluyorsun iletişim bilgilerini falan giriyorsun siteden bazen kampanyalar oluyor sana mailine davet gönderiyor, davet kabul edip sitesinden o kampanyaya katılırsan ücretsiz adres bilgilerine ürün ,katalog falan gönderiyorlar
sana bu kampanya için tavsiye kanalından davet maili geldimi ? katalog gönderip ürün tanıtımı ,indirim çeki verip d shopping den alışveriş yapılıp memnuniyet ölçümü budur yanicanım biliyorum..6-7 aydır üyeyim..her kampanyasına katıldım..fakat bu kampanyada ne yapıldı onu anlayamadım..
ya kızlar ben kaç aydır tavsiye kanalına üyeyim englsh home den gelmedi galibab bundan da gelmicek çünkü kargom nerede ye tıkladı boşş
sana bu kampanya için tavsiye kanalından davet maili geldimi ? katalog gönderip ürün tanıtımı ,indirim çeki verip d shopping den alışveriş yapılıp memnuniyet ölçümü budur yanibirde ufak ped cüzdan hediyesi yapılan bu katalogda güzel ürünler var ama
maili tam hatırlayamıyorum geldi gibi gelmedi gibi yakın zamanda gelmedi..1 ay önce filan geldiyse hatırlayamıyorum...belkide bu kampanyadan bana gelmiycek..çünkü her kampanya herkese gönderilmiyor...kantoloğu cüzdanlamı gönderdiler? yoksa daha öncemi?
yakın zamanda geldi mail..5 tane katalog,3 tane 10 tl lik indirim çeki, birde mini ped cüzdan hepsi bir kutuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?