Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen 60 küsür çekiliş hakkım vardı duş jeli bile olmadı

ben 1 kez katıldım sadece ismim var,ama şuda var benim ismimde başka biri daha var :) şahin sucuklarında kazanmıştım aynı isim olduğu için oda adresini yollamış.tabi hediyeyi ona yollamışlardı,bir kaç kez mesaj yazdım cevap gelmedi.en son sitemli bir mesaj döndüler bana yaşanılan karışıklıktan dolayı özür dileriz diye.velakin dün yolladılar hediyemi o yüzden gelene kadar benim demiyecem,bekleyip görecem benmiyim diye

bu aralar yarışmalarda kazanan sürekli aynı kişiyi görüyorum bu kadar da şans tesadüf olabilir mi acaba yaa acayip derecede şüphe doldum acıyorum emeklerime....

Eger bu kadar ugrasıyoruz hepsinde bi 3 kagıtclık varsa varyaaaa...

bu aralar yarışmalarda kazanan sürekli aynı kişiyi görüyorum bu kadar da şans tesadüf olabilir mi acaba yaa acayip derecede şüphe doldum acıyorum emeklerime....

vallahi bazıları o kadar arsız olmuş ki,kazanamadıklarının altına çok rahat 300 hakkım vardı,150 hakkım vardı nasıl olur yaaa kazanamam diye terbiyesizce yazabiliyorlar!!!!!!

iyi geceler kızlar..

chemcat dan haberi olan varmı taşınıcaktı ya yerleşemedimi daha acaba..yada sanırım neti bağlatmamış olabilir..
bide duygubulut canım sende pek uzaklaştın buralardan nerelerdesin?

bugün banada tavsiye kanalından paket geldi aynı içerik..

a ynen banada geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…