Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sevimlikedim çok sevindim senin adına..
o zaman da yedeklerdeyim sıra bana gelir mi ki falan yazmıştın kısmet işte...güle güle kullanın
en son dolap kazanmıştım onun da resmini koydum.. onun dışında, bilindik firmalar haricinde, sayfaların hiç bi çekilişine katılmıorum.. ne bilim ya sıkıldım.. çekilişten bana bişey çıkmıo zaten... sadece görürsem paylaşıorum..
en son F&F şiir yarışması, everyday me ye katıldım onların sonucunu bekliorum...
herkese bol şans..

canım,çok sağol:))) evet buzdolabına bayıldım,kullanıyormusun? ben de beğen,paylaşları firma olmadığı sürece tamamen bıraktım..aynen dediğin gibi sırf çekiliş olanlara katılıyorum..bir de az katılıyorum..evet F&F ben de heyecanla onu bekliyorum..everydayme den umudum yok..ama senden güzel bir haber mutlaka gelmeli,yaratıcılığın süper:)) bir de iceteanin yine hararetli söz yazma yarışması vardı,ona da katılmışsındır mutlaka ama belli olmadı sanırım...ben de katılmasam bile gördükçe paylaşıyorum.

canım sen dün lezitadan kazandın..yazdıydım ama görmedin herhalde o buzdolabını benim kaynımda kazandı..geçen düğün için gittiğimde gördüm çok beğendim..regal marka ve üzerindeki reklam kağıtlarıda çıkartılabiliyor..güle güle kullann sende

bu arada az önce pandadan sırt çantam geldi..hiç beğenmedim..kullanışsız..dedim belki bebelerin oyuncaklarını koyarım ama imkanı yok sığmaz :) komşu çocuklarına vericem artık..oynamaya değmez..oyunuda zor zaten ...

bende F&F için kardeşime yazdırdım şiiri pek ümitli değilim ama bakalım artık

aa evet lezitayı hiç görmedim cnm saol haber verdiğin için.. sevindim hehe :))
buzdolabını eşim arabaya yüklediği gibi iş yerine götürdü.. orda lazımdı.. kendisi alacaktı böyle bişey olunca gerek kalmadı.. daha kullanamadan vedalaştık yani... farkettim kağıdı çıkabilio die ama çıkarmadık.. kaldı ölece.. ıce tea katılmadım cnm.. aklıma bişey gelmio.. önce ki yarışması daha kolay geldi bana.. bunda düşündüm ama bişey bulamadım.. fazla zorlamanın da alemi yok dedim boşverdim.. cümle yazana kadar geçen süre o kadar uzun ki sıkıcı ya inş bizlerden birine çıkar...

cnm yaa şiirinde F&F den bahsettin mi hiç....
ben şiirimi yazdım gönderdim.. bişey sormak için sayfalarına msj attım dün akşam.. şiiriniz de F&F den bahsetmeyi unutmayın yazmışlar.. ama katılım koşullarında yazmıo öle bişey falan dedim ama geçersiz sayılır büyük ihtimal ne gıcıklar önceden yazmamışlar..
bende kardeşim ve eşimden yazdım.. ama benim şiirim güzeldi ya boşa gitti :2:öle bişey demeselerdi bi daha yazmazdım bile..

evet koşullarda yoktu ama yazdığımı eşime okuduğum an iyi de hiç F&F geçmiyor,geçirsen iyi olur dedi..ben de ama okul hakkkında olacak,koşullarda yazmıyor öyle dedim..sen beni dinle firmadan söz et mutlaka dedi,hemen bazı satırları değiştirdik,öyle yolladım..inan sen şimdi yazınca sevindim,kendilerine sormak da hiç aklıma gelmemişti açıkcası..haydi hayırlısı inşallah,bizlerden birine çıksın..benim kargocuma sözüm var zaten kırtasiye seti çıksın istemişti ben de o niyetle katıldım açıkcası...ama büyük ikramiye de çıkarsa yine onunla 2 çocuğuna ve başka ihtiyaç sahibi 2 çocuğumuz var,toplam 4 çocuğu sevindirmek istiyorum..herşey kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…