sevimlikedim çok sevindim senin adına..
o zaman da yedeklerdeyim sıra bana gelir mi ki falan yazmıştın kısmet işte...güle güle kullanın
en son dolap kazanmıştım onun da resmini koydum.. onun dışında, bilindik firmalar haricinde, sayfaların hiç bi çekilişine katılmıorum.. ne bilim ya sıkıldım.. çekilişten bana bişey çıkmıo zaten... sadece görürsem paylaşıorum..
en son F&F şiir yarışması, everyday me ye katıldım onların sonucunu bekliorum...
herkese bol şans..
kırmızı panda yaptım ben çanakkale seramik cevap ne acaba
sevimlikedim çok sevindim senin adına..
o zaman da yedeklerdeyim sıra bana gelir mi ki falan yazmıştın kısmet işte...güle güle kullanın
en son dolap kazanmıştım onun da resmini koydum.. onun dışında, bilindik firmalar haricinde, sayfaların hiç bi çekilişine katılmıorum.. ne bilim ya sıkıldım.. çekilişten bana bişey çıkmıo zaten... sadece görürsem paylaşıorum..
en son F&F şiir yarışması, everyday me ye katıldım onların sonucunu bekliorum...
herkese bol şans..
soru banyo fayanslarıyla ilgiliydi sanırım..eğer o ise ,parlak olacak canım.
canım,çok sağol:))) evet buzdolabına bayıldım,kullanıyormusun? ben de beğen,paylaşları firma olmadığı sürece tamamen bıraktım..aynen dediğin gibi sırf çekiliş olanlara katılıyorum..bir de az katılıyorum..evet F&F ben de heyecanla onu bekliyorum..everydayme den umudum yok..ama senden güzel bir haber mutlaka gelmeli,yaratıcılığın süper:)) bir de iceteanin yine hararetli söz yazma yarışması vardı,ona da katılmışsındır mutlaka ama belli olmadı sanırım...ben de katılmasam bile gördükçe paylaşıyorum.
canım sen dün lezitadan kazandın..yazdıydım ama görmedin herhaldeo buzdolabını benim kaynımda kazandı..geçen düğün için gittiğimde gördüm çok beğendim..regal marka ve üzerindeki reklam kağıtlarıda çıkartılabiliyor..güle güle kullann sende
bu arada az önce pandadan sırt çantam geldi..hiç beğenmedim..kullanışsız..dedim belki bebelerin oyuncaklarını koyarım ama imkanı yok sığmaz :) komşu çocuklarına vericem artık..oynamaya değmez..oyunuda zor zaten ...
bende F&F için kardeşime yazdırdım şiiripek ümitli değilim ama bakalım artık
cnm yaa şiirinde F&F den bahsettin mi hiç....
ben şiirimi yazdım gönderdim.. bişey sormak için sayfalarına msj attım dün akşam.. şiiriniz de F&F den bahsetmeyi unutmayın yazmışlar.. ama katılım koşullarında yazmıo öle bişey falan dedim ama geçersiz sayılır büyük ihtimal ne gıcıklar önceden yazmamışlar..
bende kardeşim ve eşimden yazdım.. ama benim şiirim güzeldi ya boşa gitti :2:öle bişey demeselerdi bi daha yazmazdım bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?