Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyiki eşine okumuşsun şiiri...
insanları sevindirmek gibisi var mı.. inş kazanırsın..

iyiki eşine okumuşsun şiiri...
insanları sevindirmek gibisi var mı.. inş kazanırsın..

ben dayanamadım zaten..oğlana alışveriş yaparken kargocumun da 2 çocuğuna aldım kırtasiye seti ama yarışma sonucunu bekliyorum..kazanırsam sevinsin istiyorum bak kazandın diye...kazanamazsak da ben hediye olarak vereceğim kendisine..aynen hediye alıp vermeye bayılıyorum hele çocuk oldu mu dünyaları almak istiyorum..bütün çocuklar sevinsin,mutlu olsun istiyorum..

bu arada lezitalı tenefüslerin bugün cevabı: A

bir de yarışma ekliyim sohbet ediyorsunuz denmesin:))

https://www.facebook.com/BridgestoneTurkiye/app_212008075621012

beğen,paylaş olan bir yarışma ama yorumlarda hediyeleri gelenler çok beğendiklerini,kaliteli olduğunu belirtmişler hep..katılmak isteyenler için.

ülker dorenin sorusu bugün kaç karabulut vardır : 3 tane
kızlar epeydir bende giremiyorum misaifrlerimiz var ama onlar gidince daha sık ugrmaya çalışırım girip bakıyorum ama yazmaya imkan olmuyo ana yarışmalara girip çıkıyorum herkes iyi inş :) bende 2 aydır bişey kazanmıyorum geçen gün omo gelmiş kullandım güzeldi bide superfresh geldi mantıyı yaptık çok iriydi pek hoşuma gitmedi ama kazanınca irde olsa güzel gleiyo insana:) sevmlikedim demek sıra sana geldi hadi gözün aydın inş bizde güzel hediyeler kazanırız

eheheheh kazanamayıpta umudunu kaybetmeyenler için tam bizlik

lahmacunu iyiydi,mantının içine et değil hamur koymuşlardı. beğenmedim böreğide pişiRMEDİM DAHA

aaaa illa reklammı istiyorlar..aslında aklıma gelmedi değil ama yok canım geçmiyor içinde F&F falan

bende bu f&f şiirini bugun yarın yazarım diye diye unutmuşum iyi ki hatırlattını kızlar sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…