Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

az önce yumoş kazandım ilk defa bişey kazandım bu oyunlardan.. çekilişlerde şansım hiç yok

az önce bana da cif kazandınız dedi ama son tarihi 31 temmuz görünüyor yarışmanın bitmiş olması gerekmiyor mu anlamadım???

EDIT: geçmişi şimdi okudum herkes aynı şeyi sormuş demek ki problem yaşandığına göre gerçekten 31 temmuzda sona ermiş neyse sağlık olsun

Son düzenleme:
ya canlarım ltfn şu magginin linkini atarmısınız bn pek bişi anlamadım 3 soruyuda farklı zmanlardamı soruyolar ki :44:

Hangi ilimizdedir dediklerine göre sadece bafra cevabını kabul etmeyeceklerdir diye tahmin ediyorum ben samsun yazdım

Kadir Gecesi yazanı öldürücem yaa! Soruyu okumadım baktım ilklerde çoğu kişi Kadir Gecesi yzmış direk bende onu yazdım Sonra bi baktım il soruyo! Halbuki Kadir Gecesi cevabım ilk 30'daydı ! Silip Samsun yazdım ama iş işten geçmişti Yarına kaldı artk :18:

ana bu ne ya bugün hemen cevaplar sıralandı
2.cevap veren olduuuum....

maggide kazanmanın altın kurallarııı...
1-şekerim soruyu açıyosun..
2-bi de google ı açıyosun,
3-bilemediğin soruysa ışık hzıyla kopyala yapıştırla soruyu
4-google emiceye soruyosun..
5-yine ışık hızıyla cevabı yazıyosun..

te te bu kaaa..hız önemli olan hız..
hadi kızlar... evde biraz copy paste çalışalım..

Ben geecen ılk denememde kazanmıstım arkadasım da ısteyınce onun ıcın katıldım sımdı gene kazandım sanırım cok hızlıyım

evet yaaa..kadir gecesi yazanları gördüm..
telaştan 14 ü 15 ine bağlayan gece diyince,
sorunun kalan kısmını okumamışlar

Trendyol'da herhangi bir koşulu ve alt limiti olmayan 20 TL'lik hediye çeki için markafonim com da HEDİYE ÇEKİ menüsünü bakınız...

markafonim com

Son düzenleme:

yaaa cnm onuda denedim ama hemn cevap veriyolar.ah talihsizim ben ya

yanlış saymadıysam 47. olmuşum
olsun buda başarı zaten cevabı bulana kadar geçti sürecikler...

Son düzenleme:
yaaa benim ikinci maggi cevabım face sayfasında görünmüyor..
1 ve 3 var ama 2 yoook..fakat cevap verdiğim maggi sayfasında görünüyor..
böyle sorunu olan var mııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…