bende 500 gr cif kazanmıştım dün akşam migrosa gittik ve kioska bana gelen şifreyi girdim ama hatalı şifre dedi sanırım 31 yemmuz son gün olduğu için şifreler hata veriyor.migrosta da bu kampanyadan haberi olan hiç kimseyi bulamadım.sanırım kampanya bitmiş.kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn
evet canım hergün farklı saatlerde başlıyor .bizim mutfak duvarında duyuru yapıyor.ramazan boyunca 2 kere katılınabiliyormuş.ben bugün katıldım ilk defa faturalı hattım var 24 saat geçerli olmak üzere 50dak. hattıma yüklendi.faturasız hatlara da 20 liralık görüşme veriyorlarmış.hergün başlangış saati değişik oluyor değil mi?
kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn
Maggi'ye tekrar katılıyorum başka bi isimle, adresleİlk soru ramazan davuluyla ilgili oldu.
ben az önce ankarada en büyük migrosa gittim canım sansımı denemek icin ama kiosk bende de hatalı şifre dedi. oradan müşteri temsilcisini aradılar, çağrı acacaklarmıs bununla ilgili. telefonumu filan aldılar hatta ben bilerek detaya kazandıgım yeri ve ne kazandigimi da yazdım. bakalım dönüş yapsınlar ama gidiyosun rezil oluyosun ona yanarım bi bulasik deterjanı icin. keske cep telefonuma mesaj degil karta yukletseydim. haber beklicem artık ama ümidim yok ne yazık ki...
Kızlar maggide kaçıncı olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz???
Kızlar maggide kaçıncı olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz???
maggi yarışmasında ilk iki soruyu doğru cevaplayıp sonra 3. soruyada doğru cevap verdikten sonraki 30 kişi mi kazanıyor hediyeyi?yani önemli olan 3. soruyu ilk 30 kişi arasında mı cevaplamak.biraz karışık oldu ama bilmem anlatabildimmi derdimi?:44:
3. soru ne zaman hiç katılmadım ben.. cevabı netten mi nuluyosunuz?
canım bende senin gibiyim sanırım inş. kazanırız. bir de ben ilk 2 soruya katılmadım sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?