Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn
bende 500 gr cif kazanmıştım dün akşam migrosa gittik ve kioska bana gelen şifreyi girdim ama hatalı şifre dedi sanırım 31 yemmuz son gün olduğu için şifreler hata veriyor.migrosta da bu kampanyadan haberi olan hiç kimseyi bulamadım.sanırım kampanya bitmiş.

hergün başlangış saati değişik oluyor değil mi?
evet canım hergün farklı saatlerde başlıyor .bizim mutfak duvarında duyuru yapıyor.ramazan boyunca 2 kere katılınabiliyormuş.ben bugün katıldım ilk defa faturalı hattım var 24 saat geçerli olmak üzere 50dak. hattıma yüklendi.faturasız hatlara da 20 liralık görüşme veriyorlarmış.

Son düzenleme:
kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn

ben az önce ankarada en büyük migrosa gittim canım sansımı denemek icin ama kiosk bende de hatalı şifre dedi. oradan müşteri temsilcisini aradılar, çağrı acacaklarmıs bununla ilgili. telefonumu filan aldılar hatta ben bilerek detaya kazandıgım yeri ve ne kazandigimi da yazdım. bakalım dönüş yapsınlar ama gidiyosun rezil oluyosun ona yanarım bi bulasik deterjanı icin. keske cep telefonuma mesaj degil karta yukletseydim. haber beklicem artık ama ümidim yok ne yazık ki...

canım karta da yükletseydin aynı şey olacaktı bence..çünkü o kampanyanın tarihi geçti..
31 temmuz son tarihti..ama uygulama neden çalıştı onu bilmiyorum..:97:

Kızlar maggide kaçıncı olduğunuzu nasıl anlıyorsunuz???

cevabını yazdığın sorunun sol tarafında.. atıyorum 230 yorum diyor ya..
onu tıkla,sonra tarih sırasını tıkla,sıralama yapacak.. sonra say kaçıncı sırada olduğunu..

Son düzenleme:
kadınlar ne isterden kazandıklarım geldi, sağolsunlar. inşallah devam eder bu sayfa da kazanmaya da devam ederiz. yine aynı kişilere verirler mi ki? örnegin ilk kampanyadan kazananlar ikinciyi de kazanabildiler mi?

maggi yarışmasında ilk iki soruyu doğru cevaplayıp sonra 3. soruyada doğru cevap verdikten sonraki 30 kişi mi kazanıyor hediyeyi?yani önemli olan 3. soruyu ilk 30 kişi arasında mı cevaplamak.biraz karışık oldu ama bilmem anlatabildimmi derdimi?:44:

Eveeet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…