Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı haberleri izleyen okuyan insanlar deniz fenerini de çok iyi bilir... kimse yokmu kuruluşu da deniz fenerinin yeni adıdır... kızılaya da güvenen varsa buyrun yapın bağış...

Yok, deniz feneri farklı, kimse yok mu farklı dernekler. deniz feneri kanal 7 grubunun, kimse yok mu ise STV grubunundur. kimse yok mu daha güvenilir, pakistan'da yaptıklar yardımlar özellikle çok makbule geçmişti o dönemde.
şimdi de somali'de açlık ve susuzluktan hayatlarını kaybetmek üzere olanlara yardım zamanı. bir sms atarak bile yardımcı olabilmek çok erdemli bir davranıştır. destekliyorum bu yardımları şahsen.

ben şahsen kızılaya güveniyorum ve ona yaptım bağışımı... deniz feneri ve kimse yok mu aynı dernekler hatta geçen mahkemelik olduklarını duydum ve kimse yok mu derneğine güvenmedim... kızılay tercihimdir... kan bağışımı da yerine ulaştırdılar çünkü...

yardım yapan eller sağolsun hayır nerde olsa ulaşır,ancak arkadaşın bahsettiği gibi bahsedilen 2 dernek aynı kuruluş değildir birbirinden farklılar bi bağları da yoktur düzeltmek istedim..

https://twitter.com/#!/MammamiAyakkabi

Üye sayıları 350 olunca çekilişle 3 adet ayakkabı veriyorlar.Şu anda 323.Hadi sizde katılın.
be.n bu twitte.rdan hiç birşe.y anlamaymaıyorum nasıl üye. olunucak şu anda mammaminin yorumlarını okuyorum me.se.la be.nde. ge.ldim diye.n bir sürü yazı var ne. yapmam g.ere.kl,i şimdi bi yardım e.li ltfe.nnn

TatLiGaci sanırım bizim topicten sana trendyoldan 20tl lik çek gelmişti onu kullanmışmıydın sipariş ettiklerin geldimi ?
ben sipariş verdim hediye çekimle teslimine 4 gün kaldı daha ortada yok

TatLiGaci sanırım bizim topicten sana trendyoldan 20tl lik çek gelmişti onu kullanmışmıydın sipariş ettiklerin geldimi ?
ben sipariş verdim hediye çekimle teslimine 4 gün kaldı daha ortada yok

geldi canım..trendyoldaki hesabım kısmından kargo takibini yapabilirsin?hangi saatte nerde olduğu belirtiliyor..
ayrıca.tel.e msj da gönderiliyor..

kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn

geldi canım..trendyoldaki hesabım kısmından kargo takibini yapabilirsin?hangi saatte nerde olduğu belirtiliyor..
ayrıca.tel.e msj da gönderiliyor..

şu an benimkinde de siparişiniz hazırlanıyor yazıyo ama çogu zaman hediye ceki kullanılarak yapılan alışverişlerde problem cıkıyomuş o yüzden merak ediyorum.Teşekkürler :)

şu an benimkinde de siparişiniz hazırlanıyor yazıyo ama çogu zaman hediye ceki kullanılarak yapılan alışverişlerde problem cıkıyomuş o yüzden merak ediyorum.Teşekkürler :)
ürünleriniz geldikden sonra izlenimlerinizi paylaşırmısınız ben sırf sinir olmıyayım uğraşmıyayım diye bu siteden sipariş vermiyorum genelde hep olumsuz yazılar okudum hediye çekinide yakdım inşallah pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…