kadınlar ne ister ? nasıl kazanılıyor . devam ediyor mu halaa
aynı haberleri izleyen okuyan insanlar deniz fenerini de çok iyi bilir...kimse yokmu kuruluşu da deniz fenerinin yeni adıdır... kızılaya da güvenen varsa buyrun yapın bağış...
ben şahsen kızılaya güveniyorum ve ona yaptım bağışımı... deniz feneri ve kimse yok mu aynı dernekler hatta geçen mahkemelik olduklarını duydum ve kimse yok mu derneğine güvenmedim... kızılay tercihimdir... kan bağışımı da yerine ulaştırdılar çünkü...
Bizim Mutfak
Bizim Mutfak üyeleri bugün 12.00'de doya doya konuşmaya başlıyoruz! Sakın kaçırmayın!
Bizim Mutfak | Facebook
be.n bu twitte.rdan hiç birşe.y anlamaymaıyorum nasıl üye. olunucak şu anda mammaminin yorumlarını okuyorum me.se.la be.nde. ge.ldim diye.n bir sürü yazı var ne. yapmam g.ere.kl,i şimdi bi yardım e.li ltfe.nnnhttps://twitter.com/#!/MammamiAyakkabi
Üye sayıları 350 olunca çekilişle 3 adet ayakkabı veriyorlar.Şu anda 323.Hadi sizde katılın.
Önce burdan üye olun. https://twitter.com/
Sonrada benim gönderdiğim linki tıklayıp o sayfayı takip edin.
TatLiGaci sanırım bizim topicten sana trendyoldan 20tl lik çek gelmişti onu kullanmışmıydın sipariş ettiklerin geldimi ?
ben sipariş verdim hediye çekimle teslimine 4 gün kaldı daha ortada yok
geldi canım..trendyoldaki hesabım kısmından kargo takibini yapabilirsin?hangi saatte nerde olduğu belirtiliyor..
ayrıca.tel.e msj da gönderiliyor..
ürünleriniz geldikden sonra izlenimlerinizi paylaşırmısınız ben sırf sinir olmıyayım uğraşmıyayım diye bu siteden sipariş vermiyorum genelde hep olumsuz yazılar okudum hediye çekinide yakdım inşallah pişman olmamşu an benimkinde de siparişiniz hazırlanıyor yazıyo ama çogu zaman hediye ceki kullanılarak yapılan alışverişlerde problem cıkıyomuş o yüzden merak ediyorum.Teşekkürler :)
kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn
kızlarrr,,bu migrostan ben bişeyler kazandım ama en son 31 temmuz diyo,alabilen varmı aranızda sorun çıkıyomuu bilgi verirmisiniz ona göre almaya gidicem lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?