kızlar lezitadan kazanmışım paketin içinde neler geldi birine gelmişti aramızdan ne hediye yolladılar ?
canım bana henüz gelmedi ama soğuk tutucu çanta gelicekti..orda ki fotoda olan..
boşş çanta...insan içini doldurur, bakalım çanta doğru çalışıyor mu? kontrol edelim
anammmm bileydim hiç uğraşmazdım ne yapıcım ben boş çantayı insan içine 2 tavuk ürünü birşey koyar iyice pintileşti mi ne bunlar .... üzüldüm keşke isteyen birilerine bırakaymışım hakkımııı :))))tühhh çıka çıka boş çanta çıkmış , içine bunu yazan tosun vs tadında not koymamışlardır inşallah bir de üstüne ... Gece gece geldiler bana sevinmişim boşu boşuna , kocaya da hava attıydım şimdi içini doldurmak farz oldu yoksa dilinden düşmem daha(((
bu arada dün evde yokken garantiden kazandığım ipod shuffle'ım sürat kargo ile gelmiş,bugün gidip aldım..ay kargo yere atılmış duruyordu..neyse ki birşey olmamış..minicik çok şirin metalik gri renkte...şarkı yükleyecek eşim yarın..oğlan da dinleyecek,bana da bir ara kulağıma koyma izni verir sanırım:)))
boşş çanta...insan içini doldurur, bakalım çanta doğru çalışıyor mu? kontrol edelim
boş mu geldi yaa bende içini dolu bekliyorum bende kazandım o zaman ümitlenmiyeyim pühhhh
anammmm bileydim hiç uğraşmazdım ne yapıcım ben boş çantayı insan içine 2 tavuk ürünü birşey koyar iyice pintileşti mi ne bunlar .... üzüldüm keşke isteyen birilerine bırakaymışım hakkımııı :))))tühhh çıka çıka boş çanta çıkmış , içine bunu yazan tosun vs tadında not koymamışlardır inşallah bir de üstüne ... Gece gece geldiler bana sevinmişim boşu boşuna , kocaya da hava attıydım şimdi içini doldurmak farz oldu yoksa dilinden düşmem daha(((
ben de çıkmasını nasıl istiyorum anlatamam çünkü bunun aynısı başka firmanın çantası var,eşime beslenme hazırlıyorum hergün ...sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğini koyuyorum akşamdan,sabah dolaptan alıp gidiyor..içi lime lime oldu,atıcam kıyamıyorum..tam o sırada bu yarışma başladı..hergün azimle katılıyorum,inşallah şanslı olur da tutar birgün:))) beslenme çantasını yenilemem lazım:))
iyi günlerde kullanın kızlar,yazın içine soğuk pet şişe suları koyarsınız..en kötü ihtimal pamukannesi gibi koyun çocukların boya kalemlerini ya da bir yere giderken ufak tefek oyuncaklarını içine:)))
boş mu geldi yaa bende içini dolu bekliyorum bende kazandım o zaman ümitlenmiyeyim pühhhh
Markette 2 ürün alana promosyon veriyorlardı.. Ben kasmıyım hiç , uğraşmıyım boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?