Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba kızlar Tekrar aranızdayım düğünüm oldu çok şükür çok güzel geçti , tatilimizi de yaptık geldik Sizler nasılsınız görüşmeyeli

Merhaba kızlar Tekrar aranızdayım düğünüm oldu çok şükür çok güzel geçti , tatilimizi de yaptık geldik Sizler nasılsınız görüşmeyeli

walla biz sana epey kızgınız
bi iki çekiliş yapıpta düğün altınlarınla bizi tatile götürmediğin için

Yarışma Programı:

-27 Eylül 2013 – 7 Ekim 2013 arasında;

-Facebook’ta yarışma fotoğrafının altına #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak, twitterda #nerdeoeskibayramlar hastagini kullanarak 140 karakteri geçmeyecek şekilde bayramları anlatınız.

Facebook veya twitterdan paylaşılan Yarışma fotoğrafını paylaşınız veya retweet ediniz.Yarışma sonlanana kadar duvarınızda tutunuz.

-8 Ekim-10 Ekim arasında;

-Jürinin seçtiği 10 hikayeden biri Facebook’ta halk oylamasına kalacaktır.

www.facebook.com/jollytur
https://twitter.com/JOLLYTUR

canm şu yüz agdasını denersen haber ver nasıl bişi olduguna daire.. fiyatı çok pahalı alıptan hayal kırıklına ugrarım diye almıyorum

canım o benim işime hiç yaramıycak..bir arkadaşıma vericem..ben kaşımı bile zor çıkartıyorum kalınlaşsın diye :) anlıycağın köseyim ben ama bantları sağolsun annem burdaydı denedi hemen..çok güzel alıyorlar..ben makine kullanıyorum ama bunlarda çok pratik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…