link gönderip beğeni,oy toplamak yasak bu bölüm yalnızca paylaşım için açıktır
lipton ice tea yarışması nerde ben face de bulamadım:44:
kızlar nehir kazanmış olduğum takımım için tc kimlik no istedi bişey olmaz di mi:44::44:
kızlarr nehirden can&canan kazanmışım :)
kızlar nehir kazanmış olduğum takımım için tc kimlik no istedi bişey olmaz di mi:44::44:
sumakta cevabı verdim cevabınız alındı dedi önceki yarısmalarda form doldurdugumuz içinmi gelemedi acaba ??
Firmalarla anlaşarak yaptığınız alışverişlerden komisyon alan ve aldığı bu komisyonu size geri ödeyen Türkiye'nin ilk ve tek para iade sitesi Avantajix'i denemeniz artık yeni bir nedeniniz var. Sitemizin davetlisi olarak Avantajix'e üye olanlar sadece alışverişlerinden para kazanmakla kalmıyor ayrıca hediye de kazanıyor.
1-31 Ağustos tarihleri arasında aşağıdaki link'e tıklayarak avantajix'e üye olan her 50. kişi bizden hediye kazanıyor
Avantajix : Seçkin Sitelerden Avantajlı Alışveriş
İşte ödüllerimiz;
50. kişiye 8 parça ahşap tangram
100. kişiye deri fotoğraf çerçevesi
150. kişiye 45 parça ahşap tangram
200. kişiye deri fotoğraf çerçevesi 250. kişiye 30 parça ahşap oyun seti
300. kişiye kış için soğuktan koruyucu kulaklık
350. kişiye 50ml P.D.J Night parfüm
400. kişiye mavi patik şeklinde fotoğraf çerçevesi
Sonraki her 50. üyeye termos bardak.
https://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=254237064606510¬if_t=event_invite
Yüz kremi hediyeli çekiliş
Hariboo kazanmışııııııııımmmmmmmmmmm
Ülkerden de kazanmışım mail gönderdileradres bilgilerimi gönderdim... ayyy bugün çok şanslıyım yaaaaaaaaaa
Hariboo kazanmışııııııııımmmmmmmmmmm
Ülkerden de kazanmışım mail gönderdileradres bilgilerimi gönderdim... ayyy bugün çok şanslıyım yaaaaaaaaaa
hadi bakalım güle güle ye bizim içinde ye hariboları tatlım :) ben de bir şey kazansam kazansam bile gönderimleri bir sorun oluyor bu aralar kazandığım halde hala gelmeyen hediyeler ile uğraşıp duruyorum
mrblar.sepeti gelenler güle güle kullansınlar içsinler.aslında ne yalan söliyim sırf sepeti için katıldım ben
gerçekten zor iş o yaaaa... gelir canım inşallah en kısa zamanda hediyelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?