Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba HARIBO'cular. Teknik bir arızadan ötürü 5 Ağustos günü Haribo'lanan talihlileri bugün açıklayabiliyoruz.

Gecikme için özür dileriz. İletişim bilgilerinizi hariboturkiye@dday.com.tr adresine göndermeyi unutmayın! Afiyet olsun!

Şebnem Gökçenci,

Fatma Koca

Jinet Sadi

Şeref Kargı

Ayşe Kamuran Yesilbas

Kumru Sahin

Sariya Şimşek

Emre Tağcı

Sema Söylemez Sayan

Birkan Çapanoğlu

Belgin Çetintaş

Sara Akyüz

Özlem Elmacıgil

Yayla Sümeyye

Zehra Özgönül

Barış Güzel

Ahmet Poyraz

Mehmet Tancar

Dilek Ateşoğlu Aygün

Dilek Erili

Neşe Türkölmez Çuhadar

Havva Aytac

Mert Pehlivan l

Orhun Yeğenağa

S Mahmut Kıran

hangi kargo ile geldi canım ???

Hariboo kazanmışııııııııımmmmmmmmmmm

Ülkerden de kazanmışım mail gönderdiler adres bilgilerimi gönderdim... ayyy bugün çok şanslıyım yaaaaaaaaaa

Hariboo kazanmışııııııııımmmmmmmmmmm

Ülkerden de kazanmışım mail gönderdiler adres bilgilerimi gönderdim... ayyy bugün çok şanslıyım yaaaaaaaaaa

hadi bakalım güle güle ye bizim içinde ye hariboları tatlım :) ben de bir şey kazansam kazansam bile gönderimleri bir sorun oluyor bu aralar kazandığım halde hala gelmeyen hediyeler ile uğraşıp duruyorum

Son düzenleme:
mrblar.sepeti gelenler güle güle kullansınlar içsinler.aslında ne yalan söliyim sırf sepeti için katıldım ben

hadi bakalım güle güle ye bizim içinde ye hariboları tatlım :) ben de bir şey kazansam kazansam bile gönderimleri bir sorun oluyor bu aralar kazandığım halde hala gelmeyen hediyeler ile uğraşıp duruyorum

gerçekten zor iş o yaaaa... gelir canım inşallah en kısa zamanda hediyelerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…