Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

afiyet olsun canım valla öyle loto falan mı oynasak bu şansla:44: oğluşum pek mutlu olacak bayılıyor hariboyaaa

valla haribo güzelde cocuguna yedirme bence aslında tüm ıvır zıvırlar zararlı ama haribo tümden zarar bir doktor arkadasım cocuguna haribo yedirecegine sigara icir daha iyi dedi düşün artık biran önce kurtarmaya bak canımmm

‎100. Yıl Kampanyası’nda Rihanna Kutusu kazananlardan biriysen ödülüne kavuşman için seni biraz daha bekletmek zorundayız. Elimizde olmayan nedenlerden kaynaklanan bu gecikmeyi telafi edebilmek adına paketini gönderirken içine sürpriz bir ürün daha ekleyeceğiz. :) Gönderimler başladığı anda buradan duyuracağız. Anlayışın için teşekkürler.

Nivea face de yazmış bu yazıyı. Kazanıpda kargosu gelmeyenler üzülmesin. :)

Son düzenleme:
Uff bana gelmedi okadarda uğraşmıştım :26:
benim mailime bakmaya bile gerek yok çünkü kazanamadım (( toplayamadım 8 kişi (((
hoşgeldin magrentaa
hoşbuldukkkkk :))))
magrentanın hedefler büyük :))) bi onlar kaldı herhalde zaten kazanmadığın hahhaha :))
hedefini büyük tutucan canım millet neler kazanmış :)

ooo süper hediyenin içindeki süpriz hediyeye bayılırım bekleriz napalım:)))))

hürriyet ailenin şifreleri
ramazan ayında kilo almamanın en temel koşulu iftarda bol su içmektir

Son düzenleme:
Merhaba

Çorbalarınızı afiyetle için çikolatlarınızı da afiyetle yiyin

8x4 leri de güle güle kullanın

Bana da hafta sonu 8x4 geldi

kızlar chocolator çikolata degilmiş çikolata görünümlü kokulu hesap makinesiymiş..8 hesap makinem 1 tane nopolten çikoltam oldu çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…