Hariboo kazanmışııııııııımmmmmmmmmmm
Ülkerden de kazanmışım mail gönderdileradres bilgilerimi gönderdim... ayyy bugün çok şanslıyım yaaaaaaaaaa
selam bayanlarrrr herkes nasıl 1 hafta yoktum kimler neler kazandı acabaaa :)))))
benim hediyelerim gelmeye devam etmiş yokkken sharinden çamaşır takımım geldi 6,5 tl kargo ödedim ve çok beğendim evime çizi gelmişti iş adresimede gelmiş, dermalogicamda gitmeden geldi
gelmeyenler ariel leke çıkarıcı,nivea rihanna set,8x4 deodorant,juss meyve suyu bunlardan size gelen var mı?
Kızlaaaaarrr Maggi'den çorbalarm geldiii.Toplam 16 tane var, çok sevindm
Eki Görüntüle 237054
efesten bardağın dolu tarafı t-shirtüm geldi bu gün.. geçenlerde köpişlerime mama 8x4 numunelerim 4 paket geldi ..ülkerden kazanmışım
uzun bi süre kampanyalara katılmıyorum ama hala geliyolar.. Annem kargoculara yazık bu sıcakta die beni azarlıyorr ama napimm onlar da ekmek yiyo sayemizde dimi ama :)) bu arada ramazandan önce iki paket acılı çizimde gelmiş yedim onları da afiyerle ehehhekatılmaya devam mı etsem kampanyalara ne.. unutmadan primamda gelmişti
bide nivea rihanna setim yoldaa
16 mı 30 tane değil miydi ???
seninle bugün sansımız yaver gidiyo canım maşallah diyelimmaggimden sonra bende ülkerden kazanmısım hariboda gecen kaznamıştım geldi çoktan yedik bittiii :86:
bekleyelim bakalım :)))))bna da 8x4 gelmedi cnm
gözün doysun kızzzzzz16 mı 30 tane değil miydi ???
tişörtten bana da gelecek bekliyorum
nivea set de bekliyorum
mng kargodan mesaj geldi az önce,kargonuz yola çıktı diye,tişört onla mı geliyor ki?
gözün doysun kızzzzzzPPP
Eki Görüntüle 237054
efesten bardağın dolu tarafı t-shirtüm geldi bu gün.. geçenlerde köpişlerime mama 8x4 numunelerim 4 paket geldi ..ülkerden kazanmışım
uzun bi süre kampanyalara katılmıyorum ama hala geliyolar.. Annem kargoculara yazık bu sıcakta die beni azarlıyorr ama napimm onlar da ekmek yiyo sayemizde dimi ama :)) bu arada ramazandan önce iki paket acılı çizimde gelmiş yedim onları da afiyerle ehehhekatılmaya devam mı etsem kampanyalara ne.. unutmadan primamda gelmişti
bide nivea rihanna setim yoldaa
kız zilli biz senin kadar şanslı değiliz 40 yılda bişiy kazanıoz bari kazandığımıza değsin yani di mi :)))
şaka maka bugün ballıyım nehirden can canan kazanmışım inanamıyorum başıma bi iş mi gelicek acaba :))))))
Kızlar şu Ülker kazananlar hangi yarışmasından bahsediyolar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?