Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!!....Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yazıyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz..!!!

Hariboo kazanmışııııııııımmmmmmmmmmm

Ülkerden de kazanmışım mail gönderdiler adres bilgilerimi gönderdim... ayyy bugün çok şanslıyım yaaaaaaaaaa

seninle bugün sansımız yaver gidiyo canım maşallah diyelim maggimden sonra bende ülkerden kazanmısım hariboda gecen kaznamıştım geldi çoktan yedik bittiii :86:

Son düzenleme:
selam bayanlarrrr herkes nasıl 1 hafta yoktum kimler neler kazandı acabaaa :)))))
benim hediyelerim gelmeye devam etmiş yokkken sharinden çamaşır takımım geldi 6,5 tl kargo ödedim ve çok beğendim evime çizi gelmişti iş adresimede gelmiş, dermalogicamda gitmeden geldi
gelmeyenler ariel leke çıkarıcı,nivea rihanna set,8x4 deodorant,juss meyve suyu bunlardan size gelen var mı?

efesten bardağın dolu tarafı t-shirtüm geldi bu gün.. geçenlerde köpişlerime mama 8x4 numunelerim 4 paket geldi ..ülkerden kazanmışım
uzun bi süre kampanyalara katılmıyorum ama hala geliyolar.. Annem kargoculara yazık bu sıcakta die beni azarlıyorr ama napimm onlar da ekmek yiyo sayemizde dimi ama :)) bu arada ramazandan önce iki paket acılı çizimde gelmiş yedim onları da afiyerle ehehhe katılmaya devam mı etsem kampanyalara ne.. unutmadan primamda gelmişti

bide nivea rihanna setim yoldaa

Son düzenleme:

bna da 8x4 gelmedi cnm

tişörtten bana da gelecek bekliyorum
nivea set de bekliyorum
mng kargodan mesaj geldi az önce,kargonuz yola çıktı diye,tişört onla mı geliyor ki?

gözün doysun kızzzzzz PPP

kız zilli biz senin kadar şanslı değiliz 40 yılda bişiy kazanıoz bari kazandığımıza değsin yani di mi :)))
şaka maka bugün ballıyım nehirden can canan kazanmışım inanamıyorum başıma bi iş mi gelicek acaba :))))))

Bana da az önce bu t shirt ün kırmızısı geldi. 8x4 hala ortada yok. Bu arada sen katılmasan artık diyorum kampanyalara da biraz biz kazansak

hehehe ben de baktım bana çıkmamışşşş (( takip eden kazanır birazda şans lazım tabe ben birde alışveriş merkezlerinin çekilişlerine katılıyorum daha bişi çıkmadı ama umutluyum kipa'dan tatil özdilekten araba kazancam ümitliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…