Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Maggi'nin ilk sorusu buydu:

1-Kanuni Sultan Süleymanın çok severek içtiği şerbetin adı ne idi?
Demirhindi

Büyük ihtimalle 2. soru ya Sultan Süleymanın sevdiğin yiyecekle ilgili soru sorulur. Ya da ilk sorunun cevabı Demirhindi'yle ilgili tarif,anlamı,önemli malzeme vb. gibi bi soru sorulur.

Son düzenleme:
ya kızlar bu maggıyı kazanabılmek ıcın uyemı olmak lazım ıllakı dıe sordum yhaaaaa (((((((

Aaaa taze gelinler :123:naapıyosunuz öyle..
ilk aylarda öyle kilo alınır, yemek tatlı denemeleri derken..
sonra zaten üşeneceksiniz yapmaya..:90::90:

anam üşenirsem bi de var ya benim adam açlıktan ölür artıkın... zaten sıfır beden :)))) kendim için değil yani kocam için yemek yapıom valla :)))

bu magide önemli olan son soruda ilk 30a girip ilk iki soruya doğru cevap vermek değilmi

Bizim Mutfak ile Doya Doya Muhabbet bugün 16.00'da! Ramazan'da sevdiklerinizle doya doya konuşmak için tek yapmanız gereken saat 16.00'da Doya Doya Muhabbet uygulamamıza girmek. ilk 350 Turkcell'li günlük 50 dk / 20 TL konuşma kazanıyor!

kural ne kızlar

ben de demirhindi meyvesinden yazdım :)ilk iki soru doğru olsa bile 3.soruda ilk 30a girmek zor

Douglas Türkiye
İşte yarışmamızın kazananları: Fruttini Vücut Arındırıcısı kazanan üyelerimiz; Yücel Siliğ, Bingül Şahin, Şükrü İnanoğlu, Özlem Çelik, Mehmet Gülışık. Fruttini Vücut Losyonu kazanan üyelerimiz; Semra Sümer, Ferhat Baloğlu, Devrim Karaaslan, Nuri Karan, Gözde Ayanoğlu. Kazananları tebrik ediyoruz, en kısa zamanda kendileriyle mail ile iletişime geçeceğiz.

öff yokum,bu ara bişey kazanamıyorum ya şansım ters döndü

Douglas Türkiye
İşte yarışmamızın kazananları: Fruttini Vücut Arındırıcısı kazanan üyelerimiz; Yücel Siliğ, Bingül Şahin, Şükrü İnanoğlu, Özlem Çelik, Mehmet Gülışık. Fruttini Vücut Losyonu kazanan üyelerimiz; Semra Sümer, Ferhat Baloğlu, Devrim Karaaslan, Nuri Karan, Gözde Ayanoğlu. Kazananları tebrik ediyoruz, en kısa zamanda kendileriyle mail ile iletişime geçeceğiz.

öff yokum,bu ara bişey kazanamıyorum ya şansım ters döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…