Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla ben etiketleme aldığı kadar etiketledim saymadım kaç kişi die
erkek etiketlediysen etiketi kaldır de farlkedince canım bişi yapmana gerek yok bbaşka :)))))

bu sayfanın linki Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

açıklama YARIŞMAYA KATILMA KOŞULLARI Yarışmaya katıllıabilmek için 50 bayan arkadaşınızı herhangi bir resim üzerinde etiketlemeniz gerekmekte,altına isminizi yazmanız ve sayfayı profilinize eklemeniz gerekmektedir.. Kampanya 08/08/2011 16:00 saatinde başlayacaktır..... Çekiliş 5000 kişi olunca bitecektir ETİKETLEDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZ! Etiketlenen 50 Kişi Mutlaka BAYAN Olmak Zorundadır.Etiketlemeler Kontrol Edilirken benim isimim,kendi isminiz ve ERKEK Profil Tespit Edildiği Taktirde yarışmadan çıkarılacaktır YARIŞMA ÖDÜLÜ 3 ürün hediye.. ÖNEMLİ NOT: BU KAMPANYADA UYARIDA BULUNMAYACAĞIM 50 KİŞİ ETİKETLEMEYENLERİ BENİM,KENDİ İSİMİ VE ERKEK ETİKETLEYENLERİ LİSTEDEN HEMEN ÇIKARACAĞIM.HANGİ ÜRÜN OLDUĞU DEĞİL,ETİKETLEMEYİ 50 KİŞİYE TAMAMLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.45 YAPTIM,42 YAPTIM VS.GİBİ ETİKETLEMELER UYARILMADAN KAMPANYA DIŞI KALACAKTIR

ivettt de etiketi nasıl kaldırcammmm ühühühühühühühüüüüüüüüü:84::84:

Duvardaki yazıları onlardan başka kimsenin görmesini istemedkleri için yazdığın an gizleniyo silinmiyo canım Belirli bi saati yok. Onlar yarım saat, 1 saat önceden duyuruyolar..

bir blog yarışmasından, tasarımların patroniçesi Yasemin Akat tan sürpriz giysi kazandım..
nasıl bi sürpriz bilmiyom ama:97:
inşallah şık bi entaridir,bayram entarisi yaparık..

81 kiloya merdiven dayamasam bende katılacam entari işlerine ama popoma güvenemiyorum hahahhahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…