valla ben etiketleme aldığı kadar etiketledim saymadım kaç kişi diekolye olan değil onu da soracaktım da kız böyle içli dışlı tişört var gri beyaz hani etiketlion falan sen ona katıldın mı? ne uyuz oranın admini ya etiketliom etiketliom 45-46 tane alıo bende başka bi tane daha etiketledim 15 tane falan dedim yanlışlıkla bi tane erkek etiketlemişim silin erkekleri hemen falan tarzı bişiy yazdı etiket nasıl kaldırılıo bilmiyorum ki bi el at bana bi de o kolye olayını herkese yolluolarsa bizim kızlara da duyurmuş olalım burdan :))))
valla ben etiketleme aldığı kadar etiketledim saymadım kaç kişi die
erkek etiketlediysen etiketi kaldır de farlkedince canım bişi yapmana gerek yok bbaşka :)))))
bu sayfanın linki Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
açıklama YARIŞMAYA KATILMA KOŞULLARI Yarışmaya katıllıabilmek için 50 bayan arkadaşınızı herhangi bir resim üzerinde etiketlemeniz gerekmekte,altına isminizi yazmanız ve sayfayı profilinize eklemeniz gerekmektedir.. Kampanya 08/08/2011 16:00 saatinde başlayacaktır..... Çekiliş 5000 kişi olunca bitecektir ETİKETLEDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZ! Etiketlenen 50 Kişi Mutlaka BAYAN Olmak Zorundadır.Etiketlemeler Kontrol Edilirken benim isimim,kendi isminiz ve ERKEK Profil Tespit Edildiği Taktirde yarışmadan çıkarılacaktır YARIŞMA ÖDÜLÜ 3 ürün hediye.. ÖNEMLİ NOT: BU KAMPANYADA UYARIDA BULUNMAYACAĞIM 50 KİŞİ ETİKETLEMEYENLERİ BENİM,KENDİ İSİMİ VE ERKEK ETİKETLEYENLERİ LİSTEDEN HEMEN ÇIKARACAĞIM.HANGİ ÜRÜN OLDUĞU DEĞİL,ETİKETLEMEYİ 50 KİŞİYE TAMAMLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.45 YAPTIM,42 YAPTIM VS.GİBİ ETİKETLEMELER UYARILMADAN KAMPANYA DIŞI KALACAKTIR
ivettt de etiketi nasıl kaldırcammmm ühühühühühühühüüüüüüüüü:84::84:
Canım etiketlediğin resme gir etiketi kaldır de hangisiyse sen etiketledin ya kaldırman lazım ama geçince olmuyorsa yeni bi tane etiketleme yap eskisine bunu silin dersin
kızlar buda kolye kazanmak için link yanlız yarışma akşam 9da başlıcakmış
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
morkofonideki ürün kodunu bulamadım
Ürün Kodu: 204392-V89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?