Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markafoni ye de katıldım... bikini çıkarsa süper bi ironi olur benim için :))) oyuncak bebeğime giydiririm artık xs bikiniyi :))))

81 kiloya merdiven dayamasam bende katılacam entari işlerine ama popoma güvenemiyorum hahahhahahahhaha

markafoni ye de katıldım... bikini çıkarsa süper bi ironi olur benim için :))) oyuncak bebeğime giydiririm artık xs bikiniyi :))))

Lenacım evlilik yaramış sana banada yarıyor yandık vallahiii evlilik gerçekten kilo aldırıyor yahuuu bu arada o bikini bize çıkarsa süper olur vallahi rüyamızde giyeriz

Lenacım evlilik yaramış sana banada yarıyor yandık vallahiii evlilik gerçekten kilo aldırıyor yahuuu bu arada o bikini bize çıkarsa süper olur vallahi rüyamızde giyeriz

aynen vallahi aynen benim adam tüy siklet hala ben 6 ayda 5 kilo falan aldım bana yaradı bi tek evlilik kaynanam tatilde şey dedi sanki her tarafım düzgün de bi göbeğimde fazlalık varmış gibi bi daha geldiğinizde o göbeği görmeyecem dedi hahahahahah :)))) kolları bacakları görmedi sanki boğum boğum hahahaha :)))

Aaaa taze gelinler :123:naapıyosunuz öyle..
ilk aylarda öyle kilo alınır, yemek tatlı denemeleri derken..
sonra zaten üşeneceksiniz yapmaya..:90::90:

Artistic
‎5 sansli takipciye 5 adet 2011 Yaz kolleksiyonundan muthis bir elbise... Artistic facebook sayfasinda bu baslik altinda yorum yazan ve sayfayi kendi profilinde paylasan takipcilerimiz Artistic'den super bir elbise kazanma sansini yakaliyor... Cok cok paylasin, bol bol kazanin... Elbisenin gorselini gun icinde yayimlayacagiz... Cuma aksami 21:00'a kadar surecek bu kampanyamizda herkese bol sans dileriz...

.

Yorum yaz...

..
.

hehehe enteresannnnnn :))))))))))))

Aaaa taze gelinler :123:naapıyosunuz öyle..
ilk aylarda öyle kilo alınır, yemek tatlı denemeleri derken..
sonra zaten üşeneceksiniz yapmaya..:90::90:

ne denemesi yahu bişi yaptığım yok ilk zamanlar tirasmisu falan yapıyordum bitti gitti homini gırtlak yiyoz birde abur cubur eşittir kilo kıyafetler olmuo vallaha zaten benim bünye müsait hemen alıo affetmio

Tebrikler, Victoria's Secret yarışmamızı kazanan talihlilerin listesi: Seren Göksel, Melisa Urgan, İpek Zingi, Sema İlaslan ve Şule Yalçın. Talihlilerimizi kutluyoruz. Kazanan talihlilerin hangi bedeni istediklerini yarisma@markafoni.com adresine göndermelerini rica ediyoruz. En kısa süre içerisinde kazananlara hediye bikinileri gönderilecektir. Yoğun ilginiz için teşekkürler. Kazanamayanlar üzülmesin saat 16:00'da Google+ sayfamızda bir yarışma daha olacak. Hepinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…