bir blog yarışmasından, tasarımların patroniçesi Yasemin Akat tan sürpriz giysi kazandım..
nasıl bi sürpriz bilmiyom ama:97:
inşallah şık bi entaridir,bayram entarisi yaparık..
81 kiloya merdiven dayamasam bende katılacam entari işlerine ama popoma güvenemiyorum hahahhahahahhaha
markafoni ye de katıldım... bikini çıkarsa süper bi ironi olur benim için :))) oyuncak bebeğime giydiririm artık xs bikiniyi :))))
Lenacım evlilik yaramış sana banada yarıyor yandık vallahiii evlilik gerçekten kilo aldırıyor yahuuubu arada o bikini bize çıkarsa süper olur vallahi rüyamızde giyeriz
Lenacım evlilik yaramış sana banada yarıyor yandık vallahiii evlilik gerçekten kilo aldırıyor yahuuubu arada o bikini bize çıkarsa süper olur vallahi rüyamızde giyeriz
markafoni ye de katıldım... bikini çıkarsa süper bi ironi olur benim için :))) oyuncak bebeğime giydiririm artık xs bikiniyi :))))
aynen vallahi aynen benim adam tüy siklet hala ben 6 ayda 5 kilo falan aldım bana yaradı bi tek evlilik kaynanam tatilde şey dedi sanki her tarafım düzgün de bi göbeğimde fazlalık varmış gibi bi daha geldiğinizde o göbeği görmeyecem dedi hahahahahah :)))) kolları bacakları görmedi sanki boğum boğum hahahaha :)))
maggı 15 temı dıe sordum
Aaaa taze gelinler :123:naapıyosunuz öyle..
ilk aylarda öyle kilo alınır, yemek tatlı denemeleri derken..
sonra zaten üşeneceksiniz yapmaya..:90::90:
evett :) hazır ol 1 dk bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?