Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bioderma ya ben de başvurmuşum 2 ay kadar önce
inş yollarlar
kullanığım ürünler:) daha geçen hafta bayıldım bi dünya para hatta

kızlar bu hariboyu hakkaten anlamadım. tıklıyorum hakkım dusmuyor. resmin kenarinda kurdele gibi birsey var ona tıklıyorum birinin profili aciliyor ama bi suru oyle tikladim hakkim dusmedi. yanlis mi yapiyorum? bi de birkac resimde canta gordum hariboya tiklayinca ama baskasinin ismi acildi tiklayinca?? bi aydinlatin lutfeeeen

tüh ya magiyi yine kaçırdım.saat 3 ve 4 tekine katıldım 5 tekini kaçırdım ya.off bugünde gitti..:97:
bende mi saat kursam ne

arkadaşım daha önceki sayfada da söylendiği gibi insanların resmine diil SORU İŞARETİ olan resimlere tıkliicann

arkadaşım daha önceki sayfada da söylendiği gibi insanların resmine diil SORU İŞARETİ olan resimlere tıkliicann

soru isareti diye birsey yok iste, kurdele gibi birsey var resimlerin kenarinda onlara tikladigimda da hepsi dolu. altinda canta manta filan var direk isimler kazanmis. ama hic bos yok. bosuna mı kurek cekiyorum??? bi de hakkım neden dusmuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…