Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kız tatlıgacı şey sorcam kocanın adına da aynı pc den mi oynadın maggiyi? sorun oldu mu? ben 2gündür anamın adına oynayayım dedim gözükmüyor cevaplar

kız tatlıgacı şey sorcam kocanın adına da aynı pc den mi oynadın maggiyi? sorun oldu mu? ben 2gündür anamın adına oynayayım dedim gözükmüyor cevaplar

Hesap yeni mi? listesinde kimse var mı? Çünkü bende de aynı şey oldu.annem adına hesap açtım yazıyom ama sadece sosyal sıralamada çıkıyo diğerinde çıkmıyo lİstede kimse yok diye olabilirmi accaba?

maggi de facebook sayfası da açık olması lazım katıldığın kişinin.. yoksa göstermiyor.. ilk denememde o şekilde olmuştu da kimse yazmasın diye kapattım facebooku ondan sonra da duvara gönderemedi ve olmadı doğal olarak... duvarına gönderiyorsa bil ki olmuş demektir... test ettim öyle oldu

aynı pc den canım..ben de yarışırken 2.soruya verdiğim cvp yayınlanmamıştı duvarım da..
maggiye sormuştum, önemli olan bizdeki cvp larda görünmeniz demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…