Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz

Günaydın Hanımlar..

Maggi Kazananları tebrik ederim maşşallah topic arkadaşlarımıza hiç boş geçmiyoruz hergün bizden biri kazanıyor..

Bugün de Maggi'yi ben kazanayım dimi bende sizin gibi çorba içmek istiyorum

ya bende maggi istiyorum istiyooooruuum istiiiiiyooooooruuuuuuum off kac parmakal yazıyolar soru cıkar ıkmaz 100 kişi cevaplamış oluyo corbalar için diil magnet ve sepet için istiyom acıkın bende magnet takıntısı varda buzdolabının üstünden gecilmiyo

zenbi den bende kazanmışım. ne seçmiştim hiç hatırlamıyorum.

mail gelmiş bir de 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazanmışım.

kzılar bu bizim mutfağın katılım şartları neler okuyordum kapandı bir daha açamıtyorum arkadaşım için aldım ona söylücem ((

kızlar maggi deki size tavsiyem sürekli olarak yineleyin sayfayı dakikalar önceden başlayın yinelemeye.. soru çıktı cevaplar boş yine yineleyin.. bakım cevap oalrak ne yazmışlar hemen cevabı ordan alıp yazın yoksa o hıza yetişilmiyor.. ben bu şekilde kazandım

bugün bunu deneyeceğim sağol.....maggilerin için de afiyet olsun

magnet dediğiniz bulyonmu oluyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…