Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Maggi Türkiye Facebookta yaşanan sorun nedeniyle ne yazık ki bugünün yarışmasını iptal ediyoruz!

Bugünki sepetleri yarına devrederek yarın 60 kişiye sepet verilecektir. İlginize teşekkürler.

Maggi Türkiye Facebookta yaşanan sorun nedeniyle ne yazık ki bugünün yarışmasını iptal ediyoruz!

Bugünki sepetleri yarına devrederek yarın 60 kişiye sepet verilecektir. İlginize teşekkürler.

Maggi

Facebookta yaşanan sorun nedeniyle ne yazık ki bugünün yarışmasını iptal ediyoruz!

İki soruyada cevap vermiştim ama olsun yarın daha çok şansım olucak yarında kazanamazsam daha kazanamam ben

az önce juss geldi bardak cok hos.
bide bioderma geldi okadar minikki parmagım kadar bile değil 4tane. hatta 2ayrı kargo seklinde geldi ben numune isrtemiştim 1ay önce ve aynı anda geldi komik oldu bosuna para ödediler benceikisinide aynı posete koysalardı ya:)))
bu arada haribo kazanan arkadaslar hediyelerinizi almanız uzunmu sürüyor. bir hafta oldu hala tık yok altı üstü minik bi paket yaa
bide blog yarısmasından bişi akzanmısım ya pembe maske yada bioder 100ml tüy dökücü krem. artık hangisi gelirse.
ülkeride kazanamdım galiba halbuki davet falan yollamıstım. ama herkese mailler farklı farklı günlerde gidiyor galiba. belki banada gelir daha.kadınlar ne isteride kazanmısım kacırmısım onada üzüldüm.
maggiden yana hiç umudum yok artık kısmet diyorum.

Silver...&...Silver...Gold...BAZAAR... sayfasından kazandığım kolyem geldi :))) bugün hem juss hem de kolye :)))))) yarına bişiler gelirmi acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…