Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Size sunulan tasarımlar ve teklifler; etkinlik ve uygunluk açısından bir sıralamaya sahip. "Bunu satın alırdım" diyerek seçtiğiniz 3 tasarım, bizim yaptığımız sıralamayla aynı ise sürpriz ..................... paketi kazanma şansı yakalayacaksınız.

*Doğru sıralamayı bilen ilk 20 üyemiz; Fairy, Ariel ve Pantene ürünlerinden oluşan ..................... paketi kazanacaktır.

kızlar süpriz hediye dio diğerinde ise fairy vs die belirtmş hediyeyi :/ nasıl acep :)

Toplam 32 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 7 ziyaretçi)

1. beritann
2. milena_
3. magnolia03
4. sendrom01
5. smt
6. tubis89
7. TatLiGaci
8. cikolop
9. hnazm
10. eceden20
11. headliner
12. ayseiremsu
13. incites
14. candan38
15. *papatya*
16. fatos0808
17. serelim
18. mavi26
19. akimel
20. soyafilizim
21. cimev
22. busra_masal89
23. zeynepok87
24. faraklit
25. hamidiye

:82::82:

Merhaba;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüz kampanyaya katılırken belirttiğiniz adrese gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz.

ya bu mail banada gelmiş ama ben bu yarışmaya katılmadım begendirmeli diye yarıda bıraktım ama kazanmışım nasıl oluyo buuu

katılman yeterli olmus demeki cnm =))

Ya bu biscolatadan bana form falan çıkmadı.Sadece hangi hediyeyi seçerdiniz diye bişi çıktı bende fincanı işaretledim ve bir soru sordu o kadar :18:

Ya bu biscolatadan bana form falan çıkmadı.Sadece hangi hediyeyi seçerdiniz diye bişi çıktı bende fincanı işaretledim ve bir soru sordu o kadar :18:

sorunun üstunde kutlar var ya şıkları onlar işte birini işaretleyip cevaplaya tıkla diğer sorları görmek için önlüğe ve biscolataya tıklıycaksın yani diğerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…