Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa kızlarrr su hüriyet aileyi nasıl yapıyosunuz varmı kazanann :44:
benim bebiş durmuyo bakıyom sayfasına ama bişi göremedim
şifreyi bulsada biri bizede sölese ne var sankii

güle güle kullan neee dünkü vaseline mi ş resimdeki vaseline leri sayıyoduk ondan mı geldi :26:

aloveralılardan orjınal boyları geldı canım bır adet el bır adet ayak kremı nemlendırıcı ruj bır adet ajanda ve bır adetde yıne orjınal boy vucud nemlendırıcı krem yolamsılar sepetımde yesıl bende hep lıla yada pembe hayalı kuryordum

denedim biliyoruma bende üyeyim ama bana mail falan gelmedi.:97:

hürriyet ailenin şifresini buldum. varmı isteyen? kimler istiyo? buraya yazsam olurmu acep? :26:

ben katıldım. Face biraz yavaş ama girebiliyorum. bende diyorum maggiye neden bukadar az kişi katılmış. 85 kişi yorum yazabilmiş yalnızca

bende zar zor girip cvp verebildim face çok kötü bu gün sosyal sıralamada yorumumu görüyorum ama tarih sıralamasında çıkmıyor neden acaba?

evet bendede öyle oldu biri adına katılıyrum ama ben görüyorum tarihte yok anlamadım

ben yaptığım yorumu görebiliyorum tarih sırasına göre. isim nedir acaba bende bir bakayım çünkü maggide de sorun var sanırım. 85 yorum yazıyo 2 dk sonra yeniliyorum 80 yoruma düşüyo falan bi karışık bugün

bakamazsın çünkü sayfa gitti sadece kaatılım koşulları var kapatmışlar ama nedeeeeeeeeen:18:

Maggi

Facebookta yaşanan sorun nedeniyle ne yazık ki bugünün yarışmasını iptal ediyoruz!

Bugünki sepetleri yarına devrederek yarın 60 kişiye sepet verilecektir. İlginize teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…