Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dünün kazananları kısmet bu güne inşallah
Hürriyet Aile
Dünkü şifreleri bir araya getirerek "Güzelliğine düşkün olanlar için tüm güzellik ve bakım tüyoları burada!" cevabını gönderenler arasından kazanan talihlilerimizi açıklıyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, yeni katılımcılara bol şans dileriz.

Fresh&Soft Hediye Paketi kazanan talihlilerimiz:
Hasibe İşçi
İsmail Demir
...Nevin Özay
Nazire Sümer
Yüksel Blazer
Ayşe Bostan
Necdet Başaran
Esra Uzunoğlu
Fatoş Duru Aktaş

Nivea Atta Çantası kazanan talihlimiz:
Rahime Ebik

Bu arada bende tamamen armut piş ağzıma düş diye bekleyenlere uyuz oluyorum ama biz arayıp bulamazken üstelik face ede yazdığım halde kimse cevap vermiyor o zaman bizde cevaplarımızı kendimize mi saklayalım? biraz paylaşımcı olalım yoksa kimse birşeyin cevabını vermez

Selam kızlar ben geldiiiiiim

Dün yoktum hiçbir yarışmaya katılamadım maggiyi kaçırdığıma çok üzülmüştüm

Magginin bugün 60 kişi olduğunu duyunca çoooook sevindim

Hediye kazanan arkadaşlarımın hepsi güle güle kullansın çorbalarınızı da afiyetle için

hoşgeldiin senin şansına iptal oldu galiba

KiğILI
Herkese Merhaba.
Bu haftanın şanslısı kim olmak ister.
Saat 15:00'de sol taraftaki hediyeli yarışma bölümündeyiz.
Katılım şekli ve koşulları "Hediyeli Yarışma" bölümünde.

KiğILI | Facebook

http://www..................../RengarenK/163570213662163

Buradada yarışma var kızllllllllarrrrrrrrrrrrr

Çekiliş programı

13.08.2011 Philips LightLife Lastik Fener

15.08.2011 Philips Multi Life Battery Charger Şarj Aleti

17.08.2011 PHILIPS SALONCURL PRO HP4654 SAÇ MAŞASI

19.08.2011 Arow marka 37 numara bayan ayakkıbısı..

21.08.2011 NIVEA Visage Q10 Temizleme Sütü 200 ml + NIVEA Visage Canlandırıcı Tonik (Normal/Kuru Cilt)

23.08.2011 NIVEA BABY ATTA ÇANTA SETi

Erdil Yaşaroğlu'nun 2002 yılında arkadaşları ile birlikte kurduğu mizah dergisinin adı nedir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gönderen 10., 30., 60., 100., ve 200. takipçimiz tercihine göre AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’ten 6’lı King Nuggets Menü kazanıyor:) Kazananları saat 17.00’de açıklıyor olacağız. Lütfen cevap mailinizde adres ve hediye tercihi belirtmeyi unutmayınız! Takipte kalın!

Lipton Ice Tea | Facebook

Kızlar yeni soru çıkmış

faceden de yazamıyorum ki hacklenmiş sitesi

ben de o verdikleri hediye çekiyle alışveriş yaptım kredi kartımdan da 13lira çekildi 3 hafta gecti sipariş gelmedi ürün iptal oldu dün gece de facebook sayfasını hacklediler bir türk hack grubu "insanları magdur etmeye hakkın yok trendyol"diyerek.cok sinir bozucu ellerinde olmayan ürünü satışa çıkarmışlar bir de tedarikçiden bekleniyor diyolar ya.bir daha asla bir şey almam trendyoldan

nasıl yani iptal olan ürünün geri göndermeye mı kalkmışlar....napcaz ya sürekli mesaj yazıyorum yok bi cevap yazan en sonunada şikayetvar .coma yazcam ordan biraz tırsarlar

hayır ürün belirtilen tarihler arasında gelmeyince iptal etmek zorunda kaldılar.artık bekliyorum paramı ne zaman geri iade ederlerse internetten trendyol tedarikçden bekleniyor diye biraz arastırınca nasıl hata yaptıgımı anladım şikayet var da bir sürü şikayetleri var

sabah chocolatorlarım geldi.dün mail gelmişti kazandınız diye bgn geldi,şaşırdım.

şimdi de maggi sepetim geldi.benim sepet büyük sanki saplı yuvarlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…