Selam kızlarben geldiiiiiim
Dün yoktum hiçbir yarışmaya katılamadımmaggiyi kaçırdığıma çok üzülmüştüm
Magginin bugün 60 kişi olduğunu duyunca çoooook sevindim
Hediye kazanan arkadaşlarımın hepsi güle güle kullansın çorbalarınızı da afiyetle için
hoşgeldiinsenin şansına iptal oldu galiba
Aslında trendyol yapmaz öyle şey ben sipariş vermiştim 1 ay kadar bir süre geldi parami iade ettiler sonra hediye çeki gönderdiler ürünü temin edemedikleri için özür dilediler.
Faceden yaz olanları anlat daha çabuk geri dönüş yaparlar bence
yav trendyol 20 lira çek vermiş iyi sevindirik olduk hade alışveriş yapalım dedik pat sipariş iptal olmuş sonra hediye çek 3 günde iade edilecek denildi tık yok mesaj attık bilmem ne hotmail adresinize gönderdik iyi de benım öyle bir adresim yk yine mesaj attım yanlış yere yüklemişsiniz diye konu departmana taşındı ilgilenecez ya ne dandik bi siteymiş şaşırdım kaldım bi ürünü yollayamadılar
ben de o verdikleri hediye çekiyle alışveriş yaptım kredi kartımdan da 13lira çekildi 3 hafta gecti sipariş gelmedi ürün iptal oldu dün gece de facebook sayfasını hacklediler bir türk hack grubu "insanları magdur etmeye hakkın yok trendyol"diyerek.cok sinir bozucu ellerinde olmayan ürünü satışa çıkarmışlar bir de tedarikçiden bekleniyor diyolar ya.bir daha asla bir şey almam trendyoldan
Testimizi çözen 50 kişiye doğal pamuk içeren yenidoğan bakım setini hediye ediyoruz.Teste başlamak için bu linki tıklayınız. http://......./qrTDoQ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?