Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benimde siparişim sorunlu gelmişti iade etmek istiyorum dedim yenisini gönderelim dediler istemiyorum iade edicem dedim sorun çıkarmadılar iade ettim hediye çekimde vardı onuda iade ettiler bu ay ekstremde de gözüküyor ücret iadesi sorun olmadı yani... paranızı iade etmeleri biraz zaman alıyor bankadan kaynaklanıyor...bana mesaj falan da gelmedi trendyoldan yada bankadan paranız iade edildi diye. ekstremde gördüm....

arkadaslar bugunlerde face hasabınıza dıkkat edın bır hack grubu tarafından facebook sıtesı cokertılmek ısteniliyormuş hack grup facebook tan hısse ıstemıs ama face vermeyınce bole yapmaya karar almıslar ınternette okudum. sızle paylasmak ıstedım nekadar dogru orasını bılmıyorum

Son düzenleme:
Kızlar filli boyanın hediyeleri şunlar :

Filli Boya hediye seti; Çınar Ağacı filmi DVD’si, Filli Boya anahtarlığı, T-shirt ve Filoloji kitabını kapsamaktadır.

İşte GNC Hediye Paketimiz....
GNC logolu Shopping Bag, erkekler için özel formülize edilmiş multi vitamin Mega Men 30 ya da kadınlar için tasarlanmış multi vitamin Women's Ultra Mega 30 ve organik çay Mega Tea HerbAll...
Hediye paketimize 30 takipçimiz sahip olacak.
Yarışmaya katılmak için sayfamızı "beğen"dirdiğiniz 5 arkadaşınızın isim ve soyadlarını gncfacebook@gnc.com.tr adresine mail atmanız yeterli.

GNC Türkiye | Facebook

Bingomingo
Bingomingo'da günün yarışması başlıyor! Bakalım bugün kaç kişi yarışacak? Talep doğrultusunda yarışmamız saat 15:00'de başlayacak. Şimdiden herkese bol şans:)
Saray Halı
Yarışmamız bugün 16.00'da www.sarayhalionline.com'da. Herkese bol şans...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…