Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sen niye üzerine alındın ki , hediyeyi veren Filli Boya..
Ayrıca bişey unuttun diye tepki veren de olmadı , dön bi daha oku istersen ..

yarışma duyurusunu ben yaptım ,hediyelerin neler olduğu mesajını da ben yazdım üstüme alınmam da çok normal
unuttuğum içinde yazmadım arkadaşlarımla paylaşmak için yazdım
dönüp bir daha okumamı gerektirecek bir durum da yok

Denedimbiliyoumun anketi dün 17:00;'ye kadar geçerliydi açamamanız normal bişey kaçırmadınız zaten :)

TT Çocuk
Sihirli bebekler şimdi de kazandırıyor. Lalaloopsy’nin sorduğu soruyu doğru yanıtlayan TTÇocuk dostları, her güne bir hediye kazanıyor. Kazanmak için hemen tıkla http://......./qtSWgo

Bu yarışma bitmiş sanırım Link gözükmüyor ama google'da girdim baktım soru yok.

Son düzenleme:
GNC Türkiye
İşte GNC Hediye Paketimiz....
GNC logolu Shopping Bag, erkekler için özel formülize edilmiş multi vitamin Mega Men 30 ya da kadınlar için tasarlanmış multi vitamin Women's Ultra Mega 30 ve organik çay Mega Tea HerbAll...
Hediye paketimize 30 takipçimiz sahip olacak.
Yarışmaya katılmak için sayfamızı "beğen"dirdiğiniz 5 arkadaşınızın isim ve soyadlarını gncfacebook@gnc.com.tr adresine mail atmanız yeterli.

Bakın tekrar söylüyorum umarım bu kez anlarsınız , hediyeler sizin mesajınızda yazdığı için alıntı yaptım ve Filli Boya'nın hediyelerini beğenmediğimi belirttim .
Paylaşıma teşekkür mü istiyorsunuz? Bunun için mi ''Ev araba yazmayı unutmuşum! '' gibi cümleler kuruyorsunuz açıkça yazarsanız helalinden beğendime tıklarım yani. Yok ben Filli Boya'nın ortaklarındanım o yüzden alındım diyorsanız o zaman daha güzel hediyeler bulun ne diyim..

Zaten dön dön oku , anlama kapasiten ne kadarsa o kadarını anlarsın anca..

Sizden hiçbir şey beklemiyorum yazmayın yeter !

Kusura bakmayında fazlasıyla abarttığınızı ve olgunluk göstermediğinizi düşünüyorum. Kız yarışmayı paylaşan arkadaşa değil hediyeleri bize sunan firmaya laf çarpıtmak istemiş fakat paylaşan arkadaşın emeği var diye kendisi biraz alınmış sanırım ki bence iki tarafta haklı, haksız vs. durumları söz konusu ama büyütülcek bi mevzu değil . Kapansın artık konu. Topiği kişiselleştirmeyelim..

Son düzenleme:
Sen niye üzerine alındın ki , hediyeyi veren Filli Boya..
Ayrıca bişey unuttun diye tepki veren de olmadı , dön bi daha oku istersen ..

Aksini iddia eden olmadı zaten..
Ben hediyeleri beğenmediğimi belirtiyorum , kişisel olarak laf sokmuyorum.
Algıda problem yaşamanıza gerek yok!

arkadaşlar bundan sonra ev,yat,araba falan veren kampanyaları yayınlayın lütfen!yoksa kimse girmediği için topiğimiz kapanır..

Arkadaşlar uyarı yapmak için geldim ama çok fazla bişey yazmak istemiyorum..
Kimse kimseye ters cevap veremez lütfen bu bölümde geyik sohbeti yapmayalım. yalnızca bildiğiniz yada katıldığınız linkleri siteye uygun biçimde ekleyin yeterli.
İsteyen katılır yada katılmaz anlamayan olursa zaten buna nasıl katılıcam diye gerekli kişiye soruyor. Bu mesajımı uzatmak istemiyorum...

Doya Doya Muhabbet'i sabırsızlıkla beklediğinizi biliyoruz. Öyleyse bugün saat tam 14.35'te sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın. Doya Doya Muhabbet uygulamamıza katılan ilk 350 Turkcell'li Bizim Mutfak'tan 50 dk / 20 tl konuşma kazanıyor!
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

bi numara için 2 kes alınabiliyor. farklı günler için tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…