gerilim yapmanıza gerek yok!!Hediyeyi beğenen katılır beğenmiyen katılmaz!Sen niye üzerine alındın ki , hediyeyi veren Filli Boya..
Ayrıca bişey unuttun diye tepki veren de olmadı , dön bi daha oku istersen ..
gerilim yapmanıza gerek yok!!Hediyeyi beğenen katılır beğenmiyen katılmaz!
Sen niye üzerine alındın ki , hediyeyi veren Filli Boya..
arkadaşlar bundan sonra ev,yat,araba falan veren kampanyaları yayınlayın lütfen!yoksa kimse girmediği için topiğimiz kapanır..Aksini iddia eden olmadı zaten..
Ben hediyeleri beğenmediğimi belirtiyorum , kişisel olarak laf sokmuyorum.
Algıda problem yaşamanıza gerek yok!
TT Çocuk
Sihirli bebekler şimdi de kazandırıyor. Lalaloopsy’nin sorduğu soruyu doğru yanıtlayan TTÇocuk dostları, her güne bir hediye kazanıyor. Kazanmak için hemen tıkla http://......./qtSWgo
yarışma duyurusunu ben yaptım ,hediyelerin neler olduğu mesajını da ben yazdım üstüme alınmam da çok normal
unuttuğum içinde yazmadım arkadaşlarımla paylaşmak için yazdım
dönüp bir daha okumamı gerektirecek bir durum da yok
Bakın tekrar söylüyorum umarım bu kez anlarsınız , hediyeler sizin mesajınızda yazdığı için alıntı yaptım ve Filli Boya'nın hediyelerini beğenmediğimi belirttim .
Paylaşıma teşekkür mü istiyorsunuz? Bunun için mi ''Ev araba yazmayı unutmuşum! '' gibi cümleler kuruyorsunuz açıkça yazarsanız helalinden beğendime tıklarım yani. Yok ben Filli Boya'nın ortaklarındanım o yüzden alındım diyorsanız o zaman daha güzel hediyeler bulun ne diyim..
Zaten dön dön oku , anlama kapasiten ne kadarsa o kadarını anlarsın anca..
kızlar facebook şuan açılmıyor sizde de mi öyle ?:26:
Sen niye üzerine alındın ki , hediyeyi veren Filli Boya..
Aksini iddia eden olmadı zaten..
Ben hediyeleri beğenmediğimi belirtiyorum , kişisel olarak laf sokmuyorum.
Algıda problem yaşamanıza gerek yok!
Bakın tekrar söylüyorum umarım bu kez anlarsınız , hediyeler sizin mesajınızda yazdığı için alıntı yaptım ve Filli Boya'nın hediyelerini beğenmediğimi belirttim .
Paylaşıma teşekkür mü istiyorsunuz? Bunun için mi ''Ev araba yazmayı unutmuşum! '' gibi cümleler kuruyorsunuz açıkça yazarsanız helalinden beğendime tıklarım yani. Yok ben Filli Boya'nın ortaklarındanım o yüzden alındım diyorsanız o zaman daha güzel hediyeler bulun ne diyim..
Zaten dön dön oku , anlama kapasiten ne kadarsa o kadarını anlarsın anca..
arkadaşlar bundan sonra ev,yat,araba falan veren kampanyaları yayınlayın lütfen!yoksa kimse girmediği için topiğimiz kapanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?