Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offfff facem hacklendi galibaa... şifreyi giriyorum açmıyor. yeni oldu. kim yaptıysaaaaaaaa..........................
ne yapmam lazım bılen varsa yardımcı olabılırmı tamda yarışma için oy topluyordum offfffffffffffff

kızlar bişi dicem.. hani geçen gün bişey vardıya.. ücretsiz kuran öğreniyorum seti ve bi krem veriyolardı..
yarışmasız direk veriolardı. bn başvurdum.. sonra aradılar 8TL krgo parası olcak dediler.. bnde oka dedim. sevgilime veririm öğrenir die düşünüodum:S

kargo geldi şimdi 8 tl verdim. 1 cd sadece 10sn gösteriyor. 22.cd ise taktımmı pc donuyor:S napmam lazım

Toplam 44 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 12 ziyaretçi) 32 üye yardım

Son düzenleme:
beritann

yardım
kızlar bişi dicem.. hani geçen gün bişey vardıya.. ücretsiz kuran öğreniyorum seti ve bi krem veriyolardı..
yarışmasız direk veriolardı. bn başvurdum.. sonra aradılar 8TL krgo parası olcak dediler.. bnde oka dedim. sevgilime veririm öğrenir die düşünüodum:S

kargo geldi şimdi 8 tl verdim. 1 cd sadece 10sn gösteriyor. 22.cd ise taktımmı pc donuyor:S napmam lazım

Toplam 44 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 12 ziyaretçi) 32 üye yardım

paketin içinde bi telefon numarası falan yokmu ara haber ver yenisini gönderirler tabiki kargo ücreti almadan
nasıl bari 8tl verdiğine değiyormu aslında çarşılardada satılıyor onlardan belki daha bile uygundur

paketin içinde bi telefon numarası falan yokmu ara haber ver yenisini gönderirler tabiki kargo ücreti almadan
nasıl bari 8tl verdiğine değiyormu aslında çarşılardada satılıyor onlardan belki daha bile uygundur

haklısın çarşıda daha ucuzdur.. nblm herhalde boş anıma geldi.. telefon numrası varmış. hiç aklıma gelmedi bakmak. saol canım ALLAH razı olsun ararım

ben maggide kaçıncı sırada olduğumu anlayamıyorum siz nasıl anlıyorsunuz hep sayfayı yenilesemde ilk baştayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…