ama lezzetli çiçeklerin fiyatı 40-50 den başlıyorkızlar haberiniz varmı bilmiyorum ama facede internethaber.com beğendiğinizde bonnyfood için 20 TL indirim çeki alıyorsunuz mailinize geliyor
maggi dünkü soruları soruyorrr...
8&4 alan arkadaşlar gelmesi uzunmu sürüyor benim halen gelmedi daha 1 haftayı geçti
diğer sorular neydi o zaman cnm
diğer sorular neydi o zaman cnm
8&4 alan arkadaşlar gelmesi uzunmu sürüyor benim halen gelmedi daha 1 haftayı geçti
kızlar bişi dicem.. hani geçen gün bişey vardıya.. ücretsiz kuran öğreniyorum seti ve bi krem veriyolardı..
yarışmasız direk veriolardı. bn başvurdum.. sonra aradılar 8TL krgo parası olcak dediler.. bnde oka dedim. sevgilime veririm öğrenir die düşünüodum:S
kargo geldi şimdi 8 tl verdim. 1 cd sadece 10sn gösteriyor. 22.cd ise taktımmı pc donuyor:S napmam lazım
Toplam 44 kullanıcı konuyu okuyor. (32 üye ve 12 ziyaretçi) 32 üye yardım
1 hafta mı oldu form dolduralı..
8*4 ü gelenler..ilk 5000 kişiydi..
ikinci 5000 kişi sonra gönderilecekti..bildiğim bu kadar..
paketin içinde bi telefon numarası falan yokmu ara haber ver yenisini gönderirler tabiki kargo ücreti almadan
nasıl bari 8tl verdiğine değiyormu aslında çarşılardada satılıyor onlardan belki daha bile uygundur
diğeri de iftar dı sanırım ama değiştirebilirler de..yanıtlmış olmayayım
baştan kaybettim
baştan kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?