Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar haribo hangi kargoyla gelio bilen varmı
busejan sen ne zaman kazanmıstın. yeni geldi galiba seninkide ben 2agustosta kazandım hala ses yok

neden ilk soruyu yanlışmı cvpladın?ilk sorunun cevabı için ilk 30a girme kuralı yok..
cvplamadıysan cvpla..yanlışsa da düzeltme oluyormuş galiba..

yok klavyenin u tuşu basmıyo orç yazdım ama yorumn altına hemen klavyenin bozuk olduğunu ve doğru cevabı yazdım kabul etmişler midir

bana yardımcı olacak yok heralde.
kim yaptıysa mübarek günde çok güzel dua ettim !!!!!!!!!!!!

Toplam 49 kullanıcı konuyu okuyor. (38 üye ve 11 ziyaretçi)

soyafilizim,smsyh,ayseiremsu,Filiz81,zeytinlimon,sendrom01,headliner,merguana+,zarigan,nehirefe,esm_ckr,jasmin25,beritann,TatLiGaci,fangolina,magrenta,melinnaz,mavi26,tubbik,YARENn,deniz1958,tubis89,candan38,magnolia03,smt,efsunea,licx,kmehtap,blondish_ozlm,naznaz,black42,milena_,serzerdal,zeynepok87,faraklit,hnazm,mavera_,rainforest,

maggiye cevap gönderen sayısı 443...

kızlar yaa... kaynım adına da maggiye katıldım bugün eşim adına da arkadaşım için katıldım sürpriz yapmak istiyorum kendisine ama ikiside doğal olarak kardeş olduklarından soyadları aynı... ve ilk 60a girersem kazanma şansım olur mu yoksa arkadaşım için eşim adına yarın katılcam... sizce ne yapmalıyım!:26::44:

,TatLiGaci, kız soruları nerden biliyon sen hakikatten... iftar soruldu bir sonraki soru ne anacım onuda söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…