,TatLiGaci, kız soruları nerden biliyon sen hakikatten... iftar soruldu bir sonraki soru ne anacım onuda söle
,TatLiGaci, kız soruları nerden biliyon sen hakikatten... iftar soruldu bir sonraki soru ne anacım onuda söle
,tatligaci, kız soruları nerden biliyon sen hakikatten... Iftar soruldu bir sonraki soru ne anacım onuda söle
magginin sorusu nerde yawww??
MNG ile geliyor canım sabah bana da geldi ama yazamadım unutmuşum
kızlar saray halının cevap verenlerini sıralattım va sanırım 2. olarak ben kazandımmmmmmmmmmmm
kızlar saray halının cevap verenlerini sıralattım va sanırım 2. olarak ben kazandımmmmmmmmmmmm
kızlar yaa... kaynım adına da maggiye katıldım bugün eşim adına da arkadaşım için katıldım sürpriz yapmak istiyorum kendisineama ikiside doğal olarak kardeş olduklarından soyadları aynı... ve ilk 60a girersem kazanma şansım olur mu yoksa arkadaşım için eşim adına yarın katılcam... sizce ne yapmalıyım!:26::44:
kızlar yaa... kaynım adına da maggiye katıldım bugün eşim adına da arkadaşım için katıldım sürpriz yapmak istiyorum kendisineama ikiside doğal olarak kardeş olduklarından soyadları aynı... ve ilk 60a girersem kazanma şansım olur mu yoksa arkadaşım için eşim adına yarın katılcam... sizce ne yapmalıyım!:26::44:
canım sen hangi tarihte kazanmıstın???
ikisini aynı anda nasıl cevaplıycan canım..birini yarına bırak..soyisim önemli değil..
öbür sorunun cevabı da sahurdur heraldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?