Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

"Ramazan kelimesi Sanskritçe'nin Brahmi dalından Arapça'ya geçmiş bir sözcüktür. Rama-Dharma. Arapça olmadığı halde Arapça kökle yazılırsa (RMDh رم&#1590 kökünden "ramadan رمضا&#1606 diye yazılır. Halen kelime içindeki (z) harfinin keskin (z) ile söylenen hali Arapça köke göre; yanmak anlamıyla geçerli kullanıma sahiptir. İslam inancına göre oruç tutulan ve Kuran'ın indiği ay olan ramazan ise bu yanmak kelimesine bağlı olarak orucun tüm günahları yakıp mahvettiği anlamı uydurulmuştur."

maggiye bu cevaptan yola çıkıp yanmak yazdım şaşkınım...

off off giti yine maggi sayelerinde atak geciriyorum şuan elim ayagım titriyo ba cok heycan gelmiyo kılzar

Kelime arapça kökenli olduğu için arapçadaki anlamı bence cevabı .

Kelime anlamı itibariyle "şiddetli sıcak olmak ve yakmak" anlamlarına gelir diyor bir yerde....

açıkçası ben türk dil kurumundan baktım... kelime anlamının orda doğru verileceğini düşündüm bilmiyorum kafam karıştı:44:

Kaynak islami sözlük : Hicrî ayların dokuzuncusu, üç ayların sonuncusu ve farz olan orucun tutulduğu ay. Ramazan yanmak demektir, çünkü bu ayda oruç tutan ve tövbe edenlerin günahları yanar, yok olur.

Bu durumda cevabım yanlış oluyor

Yaz Hediyeleri Sahipleri

Sibel Çankırlı
Sevil Gezer
Huriye Kahya
Gaye Eryiğit
Nurten Karlığa
Merve Aydın
Gülay Uzun
Mintaze Tepebaşı
Mustafa Doğan
Öznur Yılmaz
Eceburcu Filyos
Emine Kekeve

neyse magiyi kaçırdım ama telafisi geldi hemen.
az önce hotpoint ten aradılar. bi ara katılmıştık ya. arabalar 2 filmi gösterisi şehrine gelsin diye bi yarışmaydı. film adanada gösterilcekmiş bende 4 kişilik davetiye kazanmışım. salı günü gösterim olcakmış.

ya kızlar sizce cevap nedir yanıltmalı bi sorumu acaba eger oruç tutulan ay anlamındaysa hemn degiştireyim cevabımı hala bi sansımız var biri beni aydınlatsın ltfn

bişi sorcam limangoyla ilgili..

şimdi hediye çekim var 10TL

12.90 bişi aldım.. hediye çekmi kullandım..
şimdi oldumu

oldu canım.
kargo bugün bedavaymış benimde çekim vardı. kullanayım dedim. 1,90 tl ödedim. ardından 7 tl çek verdi. e hadi bunuda kullanayım yanmasın dedim. bidaha verdi çek. birazdan onuda kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…