Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kelime anlamı olarak tek bir kelime mi istiyordu acaba ramazan = yanmak şeklinde bir cevap olmalı o zaman kopyalayıp yapıştırılan cevapları da saymazlar umarım nese kısmet bi dahaki sefere artık

oldu canım.
kargo bugün bedavaymış benimde çekim vardı. kullanayım dedim. 1,90 tl ödedim. ardından 7 tl çek verdi. e hadi bunuda kullanayım yanmasın dedim. bidaha verdi çek. birazdan onuda kullancam

aman ben limangoya sinir oldum sadece kredi kartı ile ödeniyor bende kredi kartı kullanmıyorum

rramazan kelimesi - ramazan kelimesinin anlamı nedir

Ramazan kelimesi Sanskritçe'nin Brahmi dalından Arapça'ya geçmiş bir sözcüktür. Rama-Dharma. Arapça olmadığı halde, Arapça kökle yazılırsa (RMDh رم&#1590 kökünden "ramadan رمضا&#1606 diye yazılır. Halen kelime içindeki (z) harfinin keskin (z) ile söylenen hali Arapça köke göre; yanmak anlamıyla geçerli kullanıma sahiptir. İslam inancına göre oruç tutulan ve Kuran'ın indiği ay olan ramazan ise bu yanmak kelimesine bağlı olarak, orucun tüm günahları yakıp mahvettiği anlamı uydurulmuştur.

çek veren arkadaş limangodan çok teşekkür ederim bende yağlık sirkelik aldım 3 lira ödedim teşekkürler

İşte Veet Güzellikler Kulübü'nden Veet Hediye Sepeti ve Boyner'den 50 TL'lik hediye çeki kazanan talihlilerimiz:

Boyner'den 50 TL'lik Hediye Çeki Kazananlar:
1. Şebnem Avcı
2. Elif Onay
3. Şenay Şimşek Siliğ

Veet Hediye Sepeti Kazananlar:
1. Gülşen Yeşil
2. Meryem Özten
3. Vildan Yanmaz
4. Nuran Solak
5. Suzan Gedik
6. Huriye Değirmenci
7. Oya Özdinçer
8. Emine Güngör
9. Şeyda Nur AY
10. Safiye Kayılı

oldumu olmadımı bilmiyorum.. 3D kredi kartında hata verdi.. işlem tamamlandı demedi. ama msjı geldi onayladndı die. bakalım gelirmi gelmezmi:S

Sumak Xl Yaz Hediyeleri Sahipleri
Sibel Çankırlı
Sevil Gezer
Huriye Kahya
Gaye Eryiğit
Nurten Karlığa
Merve Aydın
Gülay Uzun
Mintaze Tepebaşı
Mustafa Doğan
Öznur Yılmaz
Eceburcu Filyos
Emine Kekeve

Son düzenleme:
kızlar haribo hangi kargoyla gelio bilen varmı
busejan sen ne zaman kazanmıstın. yeni geldi galiba seninkide ben 2agustosta kazandım hala ses yok

mng ile geldi canım bana
ilk oruçlu günümüzde kazanmıştım
kişi sayısı 25'e düştü diye lafı olmuştu hatta burda,o gün kazandım

limangodan 10 lik hedaaye çekim vardı..kargo da bedava olunca oğluşuma bişeyler aldım..
kargodan ona bişey gelsin de sevinsin yavrukuşum..

bugünkü Fuel yarışmasındaki sportif ayakkabıyı kazandım arkadaşlaaaarrrrrr...

yapı kredi şeysi paylaşan arkiye teşekkür ediyorum
anında 10 tl çekim geldi limango
10 tl de vardı zaten önceden kazanmıştım
ben bi dip dalayım bakiim şu siteye

Sinir oldum ya!!! 3d kaydımı be olmuyor yapamıyorum alış veriş 3d kaydımı yap didiyoum site açılmicak.. Bişeyim olcaktı ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…