Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sinir oldum ya!!! 3d kaydımı be olmuyor yapamıyorum alış veriş 3d kaydımı yap didiyoum site açılmicak.. Bişeyim olcaktı ne güzel

canım..bankada bulunan tel.numara kaydın olmalı şifreyi, yolla diyince tel.ine şifre geliyor
ancak o zaman işlem tamamlanıyor alışverişini yapabilmiş oluyorsun..

05 - 12 Ağustos Kazananları
Ahmet Hakan Göral
Giray Bayraktar Ramazan Adalı
Abdül Kayalı Haktan Doğruarar Sadan Beyli
Ayşe Çiğdem Kaynakın Kadir Akdağ Selda Gezer
Burak Kubilay Münevver Türkel Selma Abut Tavşancı
Erdem Sarp Nilüfer Yıldız Tuğba Suyabatmaz
Erhan Karalı Okan Kızıldere Yasemin Aydın
Filiz Bingör Pınar Uğurer Zeynep Baltrak

ya bu limango bana habire 7 lira çek veriyor ya.10 lira çekim vardı alışveriş yaptım 7 daha verdı ona da yaptım bı daha verdı buna da yapacam bı daha olursa napcam bilmem

ya bu limango bana habire 7 lira çek veriyor ya.10 lira çekim vardı alışveriş yaptım 7 daha verdı ona da yaptım bı daha verdı buna da yapacam bı daha olursa napcam bilmem

az önce alışveriş yapınca banada verdi..ykb den de 10 tllik çek aktifleştirdimm..
yine yapçam mecburen boşa gitmesin..

Bende kendimi tutamadım 6-7 parça aldım anneme teyzemlere aynı tuzluktan aldım, kendime keke kalıbı aldım. Yağlık sirkelik aldım. Zor durdum sanki bedavaymış gibi geliyor 7 Tl indirim olunca..

yardım
limango
şifreyi yazlış yazmışım birkaç kez ve kartınız kapatılmıştır dedi .babamın kartı hemde babamın haberi yok ya beceremedim ne olacak şimdi.yeni şifre alın yazdı..

yardım
limango
şifreyi yazlış yazmışım birkaç kez ve kartınız kapatılmıştır dedi .babamın kartı hemde babamın haberi yok ya beceremedim ne olacak şimdi.yeni şifre alın yazdı..

baban bankayı arayacak mecburen..
çıkıp tekrar giriş yap bir de..

Bende kendimi tutamadım 6-7 parça aldım anneme teyzemlere aynı tuzluktan aldım, kendime keke kalıbı aldım. Yağlık sirkelik aldım. Zor durdum sanki bedavaymış gibi geliyor 7 Tl indirim olunca..

bende saklama kabı aldım..sanki evde yoook..:26:

yapı kredi limango çek veriyoduya bi arkadaş link paylaşmıştı.linki neydi onun arkadaşlar. biri verebilirmi

bişi dicemsayfalalarda dolanırken bana 100TL indirim kazandı dedi limangoda.. ama kullanmaıoyrum:S bilgisi oln varsa yardım etsin ltfen:S boşa gitin istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…