Sinir oldum ya!!! 3d kaydımı be olmuyor yapamıyorum alış veriş3d kaydımı yap didiyoum site açılmicak.. Bişeyim olcaktı ne güzel
ya bu limango bana habire 7 lira çek veriyor ya.10 lira çekim vardı alışveriş yaptım 7 daha verdı ona da yaptım bı daha verdı buna da yapacam bı daha olursa napcam bilmem
ya bu limango bana habire 7 lira çek veriyor ya.10 lira çekim vardı alışveriş yaptım 7 daha verdı ona da yaptım bı daha verdı buna da yapacam bı daha olursa napcam bilmem
yardım
limango şifreyi yazlış yazmışım birkaç kez ve kartınız kapatılmıştır dedi .babamın kartı hemde babamın haberi yok ya beceremedim ne olacak şimdi.yeni şifre alın yazdı..
Bende kendimi tutamadım 6-7 parça aldım anneme teyzemlere aynı tuzluktan aldım, kendime keke kalıbı aldım. Yağlık sirkelik aldım. Zor durdum sanki bedavaymış gibi geliyor 7 Tl indirim olunca..
baban bankayı arayacak mecburen..
çıkıp tekrar giriş yap bir de..
canım..bankada bulunan tel.numara kaydın olmalı şifreyi, yolla diyince tel.ine şifre geliyor
ancak o zaman işlem tamamlanıyor alışverişini yapabilmiş oluyorsun..
hediye çekiniz yoksa buyrun :87:
Kampanyalar | Yapı Kredi
ben hep anlattığın şekilde yapıyordum ama bugün hata veriyor bankanın sayfası :S
yapı kredi limango çek veriyoduya bi arkadaş link paylaşmıştı.linki neydi onun arkadaşlar. biri verebilirmi
burada hediye çeki şeysi..
ayrıca banka ,kart kime aitse onunla konuşur licx...
eeee ben nasıl yaptım..az önce de bi alışveriş daha yaptım..
bişi dicemsayfalalarda dolanırken bana 100TL indirim kazandı dedi limangoda.. ama kullanmaıoyrum:S bilgisi oln varsa yardım etsin ltfen:S boşa gitin istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?