Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

15. Gün Kazananları

1-Melek Taş
2-Aşkın Sağlam
3-Ayşegül Hasip
4-Özkan Arslan
5-Hasan Işık
6-Betül Özdamar
7-Seda Kahraman
8-Rıdvan Ceyhan
9-İsmail Turab
10-Mustafa Gündüz
11-Zülal Canlı
12-Akın Aslan
13-Almina Gürel
14-Fatma Ökmen Tüfekçi
15-Eylem Acar Şahin
16-Nurşen Krnlk
17-Fatih Altınbaş
18-Kıymet Glr
19-Sema Ataman
20-Dilek Çolak
21-Altunterim Özcan
22-Yasemin Aktay Urun
23-Metin Aygün
24-Müzeyyen Orhan
25-Zeynep Şerbetçi Karlıoğlu
26-Serpil Karataş
27-Sefa Merve Yılmaz
28-Selin Köken
29-Ertuğrul Sivri
30-Figen Sarıçam

Alışverişi Facebook'a taşıyan Aldım Gitti'den 3 üyemize kendi seçecekleri elbise hediye.
Kampanyamıza katılmak için Aldım Gitti | Facebook adresindeki facebook sayfasını beğenmeniz ve 1 adet ürün fotoğrafını profilinizde paylaşmanız yeterli.
Bu işlemleri yaptıktan sonra facebook profil adresinizi aldimgitti@................... adresine gönderin çekilişe katılın.

Önemli not: Hediyenizi teslim alabilmeniz için Facebook profilinizdeki isim ile hediye kazanan üyenin isminin aynı olması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi: 31 Ağustos 2011

Brillant perdenizin de göründüğü Ramazan sofranızın fotoğrafını çekin yarışmaya katılın en çok oyu siz alın Bayram sofranız için 12 kişilik masa örtüsü takımınızı size hediye edelim.

Yarışmaya son katılım tarihi: 17 Ağustos 2011
Oy Puanlaması 17-21 Ağustos 2011 tarihleri arasına kadar devam edecektir.
22 Ağustos 2011 tarihinde Kazanan yarışmacımız sitemizden duyurulacak ve hediyesi gönderilecektir.

Web sayamızdan katılım formunu doldurmanızı rica ederiz.

http://tr.brillant.com/ram​azan-yarismasi

Yuva
Cucinox mutfak aletleri hediyeli Yuva Maya mini yarışmamıza katıldınız mı?
ASP 404 Error sayfamızdan hemen katılabilirsiniz. Birbirinden güzel Cucinox hediyeleri, kek kalıpları, Yuva maya mutfak önlükleri, eldivenleri kazanabilirsiniz.
6 dakika önce ·

Samsung Türkiye
Güzeller güzeli bebeğinizin fotoğrafını bizimle paylaşarak Samsung PL120 dijital fotoğraf makinesi kazanmak ister misiniz? Samsung Türkiye - Gülen Bebekler Yarışması | Facebook
Duvar Fotoğrafları
12 dakika önce

Philips Türkiye
’Philips airfryer sitesindeki Patatesin Yüzü Gülsün oyununda en kısa sürede en çok puanı yapan yarışmacımız Ümran Özdemir’i kutluyor, hediyesi olan Philips’ten Kahve Makinasını iyi günlerde kullanmasını diliyoruz. http://......./pa3bik
Duvar Fotoğrafları
39 dakika önce ·

Jadore
Bugun kazananlarin tam listesi aciklaniyor ve adres gonderenlerin hediyeleri kargoya veriliyor...
yaklaşık bir saat önce, Facebook Mobil ile

BonnyFood
Beğenen Kazanıyor!
BonnyKupon uygulamasını beğen, 20 TL İNDİRİM KAZAN!
BonnyFood | BonnyKupon
Kurulduğumuz günden bu yana, hizmet kalitemizi ve hediyelik lezzetlerimizi geliştirme tutkumuzdan hiçbir şey kaybetmedik. Müşterilerimizin özel günlerinde sevdiklerini ve kendilerini ürünlerimizle şaşırtıp mutlu etmelerine vasıta olduk. Onları hep dinledik ve dinleyeceğiz. Bu sebeple, bize daha kolay ulaşmalarını sağlayacak bir adım daha atarak, Facebook'ta resmi olarak yerimizi aldık. ''Bonny'' paylaşımlar dileğiyle...
Sayfa: ‎131.965 kişi bunu beğendi.
yaklaşık bir saat önce ·

Vision Türkiye
Bugün bir üyemize D4X My UnitDose hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de
Duvar Fotoğrafları
9 dakika önce

Son düzenleme:

ilk 30 da olduğum halde sadece sayfayı beğenmedim diye kazanamadım sanırsam

hem perde görüncek
hem sofra kurulcak
hem de beğenili
oldu yavrumm* diyesim geldi brilliant a

NIVEA Türkiye
Güzel Kollar için Hediyeler çekilişimiz sonuçlandı! İşte Nivea Cilt Bakım Seti kazananların listesi! Kazananlar listesinde ismin varsa http://on.fb.me/Nivea_Kazananl​ar uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor. Tüm katılanlara teşekkür ederiz!
Duvar Fotoğrafları
3 dakika önce

Veet ten kazandığım hediye sepetim,Ülker den kazandığım çikulatam ve hesapilatörüm sonra haribodan kazandığım okul çantam gelicek ama ne gelen var ne giden

nivea güzel kollarda kazananları burda yayınlayabilirimisiniz acaba listeyi

ilk 30 da olduğum halde sadece sayfayı beğenmedim diye kazanamadım sanırsam

Bu soruna ilişkin mail attım kızlar..Sitede yaşanan bir problemden dolayı adınız gözükmemiş adresinizi gönderebilirsiniz diye.. Kesinlikle yarışmanın sitesinden kaçıncı sırada olduğunuzu takip edin..Sadece sonuçlara bakmayın..Adresi gönderdim

‎'Bu Jimmy Key t-shirtlerden hangisi vazgeçilmez?' yarışmamızın kazananları belli oldu! Serhat Coşkun, Ali Paksi, Tolga Öztürk, Serpil Yıldırım ve Oğuz Aşıkoğlu'nu tebrik ediyoruz! Hediyelerinizi size gönderebilmemiz için, yarisma@jimmykey.com adresine beden ve adres bilgilerinizi yollamanızı rica ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…