çok güzelmiş..güle güle kullan yumuşacık olSabırsızlıkla beklediğimiz Rihanna kutuları geldi! Rihanna kutusu kazanmıştım, nerede kaldı diyenlerdensen, hediyen bu haftasonu kargoya veriliyor. Söz verdiğimiz gibi paketine bir de çilekli NIVEA Lip dudak koruyucusu ekledik, güle güle kullan! Paketin eline geçtiğinde fotoğrafını ve yorumlarını bizimle paylaşırsan seviniriz. :) Rihanna sürprizlerimiz devam edecek, takipte kal!
https://www.facebook.com/NIVEATurkiye
Eki Görüntüle 243009
çok güzelmiş..güle güle kullan yumuşacık ol
ben kazanamadım
canım bunun cevabını nereye gönderiyoruz birde bu senin yazdıklarınmı cevap bizim iş yerinde face yasakta giremiyoorum yardımcı olabilirmisin
bu arada nihans bebeğin hayırlı olsun benim içinde kokla benim oğluş 20aylık oldu bebek gibi kokacağına ter kokuyor
Sabırsızlıkla beklediğimiz Rihanna kutuları geldi! Rihanna kutusu kazanmıştım, nerede kaldı diyenlerdensen, hediyen bu haftasonu kargoya veriliyor. Söz verdiğimiz gibi paketine bir de çilekli NIVEA Lip dudak koruyucusu ekledik, güle güle kullan! Paketin eline geçtiğinde fotoğrafını ve yorumlarını bizimle paylaşırsan seviniriz. :) Rihanna sürprizlerimiz devam edecek, takipte kal!
https://www.facebook.com/NIVEATurkiye
Eki Görüntüle 243009
sarelle cklotanın fıyatıda 6.25
money cluptan kazanılan
şifre gibi bişey veriyormu yoksaaa direk gidip kartla alıyormuyuz anlamadım ben.bende tam bunu soracaktım ben de çikolatayı seçtim lakin sayfam ondu ama kaydım alınmış ne kazandım bilmiom tam ne çıktı adı bilmiom sen bilioımusun not alıcam yanlış ürünü almayalım sonra :)
1.sorunun cvp has mutfak mıydı.padişaha özel yemekler ise Kuşhane Mutfağında, haremin üst seviyeli kadınlarına Valide Sultan Mutfağında, Harem ağalarına Kızlarağası Mutfağında, Kapı Ağaları ve Divan memurlarına ayrı bir mutfakta, Hazinedar başı ve maiyetine, Kilercibaşı ve maiyetine, Saray ağası ve maiyetine ayrı ayrı mutfaklarda yemek pişiriliyordu. Günde yaklaşık olarak 4000 kişiye yemek hazırlayan, özel günlerde 10.000 yeniçeriye çorba-pilav-zerde pişiren bu hizmetlerin sayısı zaman zaman değişmesine rağmen 18. yüzyılda 500 kadardı.
maggi nin cvbı burda bence
şifre gibi bişey veriyormu yoksaaa direk gidip kartla alıyormuyuz anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?