Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazandım!! 17.sısradyım.. şok oldum.. ilk defa oldu:):) ilk defa bişi kazandım:):):)

facemde berçem uslu yazıo ama ben berçem uslu değilim ne olcak bilgi verirmisiniz

soruyu biliyodum kopyaladım zaten,

Kuşhane Mutfağında -- Kızlarağası Mutfağında
bu ikisinden biri olcaktı:) abarttım blki kbakmayım ilk defa kazandm

ya saçımı başımı yolcam şimdi direk yazdım cevabı,ama yine olmadı sanırsam ya millet nasıl hızlı bu kadar anlayamıyorum

12 Ağustos’ta sona eren oyunumuzun kazananları belli oldu! Arkadaşları tarafından tam 333 kere kurtarılarak en çok kurtarılan oyuncu olan Pelin Hyusein Fruttare’den Phuket Adası Tatili’ni kazandı.

Oyunumuza katılan herkese teşekkür ediyor ve hediye kazanan tüm oyuncuları tebrik ediyoruz. Yeni sürprizlerimizde görüşmek üzere! Takipte kalın!

Kazananlar:

Phuket Adası Tatili kazanan oyuncu

Pelin Hyusein

Nintendo Wii Oyun Konsolu kazanan oyuncular

Pelin Hyusein

Yeliz Can

Sevil Ergin

Şehnaz Akyol

Okan Ardıç

Apple iPod Shuffle kazanan oyuncular

Emine Aycan

Mustafa Naci Öge

Nazan Bölükbaşı

Pelin Hyusein

Pınar Servan

Sevil Ergin

Sinem Ümit

Şehnaz Akyol

Yeliz Can

Behiye Anay

T-Shirt kazanan tüm oyuncuların Facebook hesaplarının kayıtlı olduğu eposta adreslerine bilgi epostaları gönderildi.

Bize kimlik ve iletişim bilgilerini eksiksiz gönderen tüm kazananlara hediyeleri gönderilmiştir.

Ödül kazandığı halde onay bekleyenler listesinde olan kullanıcıların epostalarını kontrol etmelerini ve istenilen bilgileri tarafımıza göndermelerini bekliyoruz.

İlginize teşekkür ederiz...

tavıkh gazandım 3 dane yiyek gariiii

tansaş,migros,clup total kartm vardı 3 dende katıldım.tavuk,dondurma,çikolata kazandım erirlermi emin degilim

bende tavuk kazandım :)

bende tavuk kazandım money club dan

money clupten bende tavuk kazandım

sayfadakiler yakında gıdaklıyacakkkkkkk bu arada ben de kardesım de tawwık kazandıkkkkkkkk

1haftadır kampanyalara katılıyordum,hiç kazanamamıştım.bugun şans bana da güldü magide 23.sıradayım,bir de herkes gibi mony kart ile dondurma kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…