Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bunun cevabını nereye gönderiyoruz birde bu senin yazdıklarınmı cevap bizim iş yerinde face yasakta giremiyoorum yardımcı olabilirmisin

bu arada nihans bebeğin hayırlı olsun benim içinde kokla benim oğluş 20aylık oldu bebek gibi kokacağına ter kokuyor

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

banada sarelle cıktı
keske tavuk ısteseydım :)

hem buraya takılıyon hem de daha işi öğrenemedınmı kız ennnnnnnnnnn pahalı hedıyeyeı sececeksın:86::86::86::86::86: kaz gelecek yerden tavugu esırgemıyceksın:128::128:

Son düzenleme:

CANIM facede maggiyi beğendiğine eminmisin..

tansaş,migros,clup total kartm vardı 3 dende katıldım.tavuk,dondurma,çikolata kazandım erirlermi emin degilim

canım sen üçüncü sıradasın.. Senden önce gönderen iki kişi var onların hakkını yemek istemiorum.. 3 gün sonra yani cumarteesi senn şansına denicem o güne kadar gönderirsin bilgilerini tatlım

banada maggi banada maggi:))))anneme süpriz yapcam ama hiç kazanamıyorum ben ağrıdayım annem ankarada

püf noktası benden o zaman :) kızlar son soruda eğer sorunun cevabını bilmiyorsanız hiç soruyu kopyalıym yapıştırıym cevaı bulayım diye uğraşmayın.. sayfayı biri cevap yazana dek yineleyin ama yineleme işlemini çok hızlı yapın.. biri cevap yazmışsa ( umarım o doğru cevap olur) onu yazın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…