Clean & Clear Türkiye
Clean & Clear ürünlerinden birinin sesli harfleri tatilde :) Hangi ürün olduğunu bulabilir misin? Bilenler arasında yapacağımız çekilişte 5 kişi bizden bu ürünü kazanacak! Bugün saat 24.00e kadar cevabını bizimle paylaşabilirsin. Kazananları yarın sayfamızdan duyuracağız. Bol şans! :)
"SHN CNTRL PRLM KRŞT YZ TMZLM JL"
tamamdır siyah inci :)LTB kampanya var
money clupten bende tavuk kazandım
Kızlar çok moralimm bozukMaggi'de bliyosunuz 3. soruyu 1. olarak cevaplandırmştm. Tarih Sıralamasına tıkladğmda 1. gözüküyordm. Defalarcada bakmştm ve kazandğımı düşünüyodum. Bugün listeye baktm ve listede adım yok! Sordum, değerlendirmeyi Tarih Sırasına göre bakıp yapıyorz diye cevap geldi. Salak mı bunlar yaa?! Bi daha msj attm bende.
banada sarelle cıktı
keske tavuk ısteseydım :)
incitess evet o benimm[/B]
Kızlar çok moralimm bozukMaggi'de bliyosunuz 3. soruyu 1. olarak cevaplandırmştm. Tarih Sıralamasına tıkladğmda 1. gözüküyordm. Defalarcada bakmştm ve kazandğımı düşünüyodum. Bugün listeye baktm ve listede adım yok! Sordum, değerlendirmeyi Tarih Sırasına göre bakıp yapıyorz diye cevap geldi. Salak mı bunlar yaa?! Bi daha msj attm bende.
CANIM facede maggiyi beğendiğine eminmisin..
Evet canım.. 1 hafta önce falan beğenmştm.
kızlar feyse giremiyorum sizde de sorun var mı?
canım sen üçüncü sıradasın.. Senden önce gönderen iki kişi var onların hakkını yemek istemiorum.. 3 gün sonra yani cumarteesi senn şansına denicem o güne kadar gönderirsin bilgilerini tatlım
İnşallah bi yanlışlık söz konusudur canım yaa
ben sayfayı hemen yenileyip cevaplıyorum. 1. oldum pazar günü.başka püf noktası varmı bilmiyorummaggide nasıl kazanıyosunuz arkadaşlar ben sürekli f5 yapıyorum ama gene olmuyor püf noktası ne yardımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?