haklısın aslında bende dün o elektrik direklerindeki resimlerden yolladım banada aynı maili atmışlardı. tekrardan facebooktan bakınca tüh dedim yanlış resim göndermişiz. daha önceki yarışmadan kazanmıştım 25 tl. yine kazancam diye pekte sevinmiştimdışarda da bir türlü görmedim o reklam panolarından.
koleston 6.0 koyu kumral seçmişim kızlarda gözüme baya açık geldi tonu.. ben normalde koyu tonları tercih ediyorum son 1 senedir de loreal castin koyu kestane kullanıodum.. şimdi kafam çok karıştı kullansammı kullanmasam mı :26:
Selam kızlaaar
Bişey sorucam, bu facebook'ta ''Kampanya Cı'' diye biri var. Bizim siteden birimi? Çok merak ettimde, her yarışmada görüyorum
[/B]
erkek o cnmmuaattap olmayın fazla gıcığın biri...oldukça da salak
Benimde gelmedi canım .Ya bayanlar çizilerim gelmedi benim.Kardeşim de doldurmustu ona da gelmedi.Sizde de gelmeyen var mı?
annemde kazanmıştı ama sadece benim köpük byam geldi. rengi pekk sevmedimkolestondan köpük boyam geldi kızlar
unutmuştum ben onu yaa, o gelene kadar çocuk tualete gitmeyi öğreniraylar önce istediğim gece bezi geldi
arkadaşlar ettim bir eşşeklik tam okumadan benim kızın yanımda dırdırından alelacele ge.çe.n gün bu tıkla konuş denilen olayına annemin numarasını vermişdim yazık kadıncağız oruç oruç sapıklarla uğraşıyormıuş iki gündür ne. ettiysem olmadı uygulamayı kaldırdım olmadı ş.r.f.s.zlerin sayFAsında duvara yazdım sildiler yorum olarak yazdım geri dönme.diler ne etcem ben şimdiiiii yardımmm edinnn banaaaa varmı bilen bu işin çözümünü imdatttt
kızlar bende bu ara fena merak saldım bu ödüllü yarışmalara, uygulamalara vs.
ama şu carte d'or un bir dilim kesmez uygulamasında bir türlü kesemedim dondurmayı, nasıl yapılacağı da yazmıyor sayfada.
bi bilen varsa bana yardım etsin lütfeen :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?