Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]CicekSepeti.com
Tüm çiçek, kek ve kurabiye buketlerinde geçerli %25 indirim kazanmak ister misiniz? O halde saat 14:00' te yapacağımız mini yarışma için bizi takip etmeye devam edin![/h]

ben de görmedim hiç.yoksa onları da çekerdim

[h=6]Favori Jewellery (Turkey)
Favori'den tasarladığın yüzüğü hediye olarak kazanmak şansı!
Favori Designers Yüzük Yarışması'nda en beğenilen 10 yüzük, Favori tarafından üretilerek tasarımcısına hediye edilecek. Hayalindeki ve kendi tasarladığın yüzüğü kazanma şansını kaçırma!
Favori Designers[/h]

Kızlar hamile ve bebişi olanlar buyrun:

Her gün sorumuzu doğru yanıtlayan 20. kişiyi, Johnson's Baby'den birbirinden güzel sürpriz hediyeler bekliyor.
Yarışmamız 16 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında geçerlidir. Üye iseniz sadece soruyu yanıtlamanız, değilseniz üye olduktan sonra soruyu yanıtlamanız yeterli olacaktır.

http://[url=http://bebisler.ekolay.net/bebek/bebek/Johnsons-babyden-surpriz-hediyeler-kazanin/800821/1]Johnson's baby'den sürpriz hediyeler kazanın! | Bebek | BEBEK | Bebisler.com[/URL]

Selam kızlaaar

Bişey sorucam, bu facebook'ta ''Kampanya Cı'' diye biri var. Bizim siteden birimi? Çok merak ettimde, her yarışmada görüyorum

kullansan dahi kestanenin üzerinde hiçbir etkisi olamyacaktır,boşuna saçının renk düzeniyle oynama ,
uçların koyu kalır, dipler açık olur,bozulur gider saç rengin..
hediye edeceksin artık birine..

peki kızlar bu magnum şeysini atlamışım,biriniz açıklarmısınız bana

arkadaşlar ettim bir eşşeklik tam okumadan benim kızın yanımda dırdırından alelacele ge.çe.n gün bu tıkla konuş denilen olayına annemin numarasını vermişdim yazık kadıncağız oruç oruç sapıklarla uğraşıyormıuş iki gündür ne. ettiysem olmadı uygulamayı kaldırdım olmadı ş.r.f.s.zlerin sayFAsında duvara yazdım sildiler yorum olarak yazdım geri dönme.diler ne etcem ben şimdiiiii yardımmm edinnn banaaaa varmı bilen bu işin çözümünü imdatttt

Uzun zamandır yoktum. aradaki bütün kampanyaları kaçırdım haliyle :)
Ya bayanlar çizilerim gelmedi benim.Kardeşim de doldurmustu ona da gelmedi.Sizde de gelmeyen var mı?
Benimde gelmedi canım .
kolestondan köpük boyam geldi kızlar
annemde kazanmıştı ama sadece benim köpük byam geldi. rengi pekk sevmedim
aylar önce istediğim gece bezi geldi
unutmuştum ben onu yaa, o gelene kadar çocuk tualete gitmeyi öğrenir

uygulamayı kaldırman lazım. çok üzücü ya ne insanlar var:26:

cleanclar açıklanmış
Yarışmamız dün saat 24.00 itibariyle sona erdi.

Doğru cevap çoğunuzun da doğru tahmin ettiği gibi SHINE CONTROL PARLAMA KARŞITI YÜZ TEMİZLEME JELİ olacaktı. :)

Çekiliş sonrası bizden bu ürünümüzü kazanan isimler:

■Gizem Terzi
■Melek Avcı
■Kübra Kaya
■Nagihan Oğul
■Melike Çakmak

Kendilerini tebrik ediyor, iletişim bilgilerini en kısa sürede iletisim@cleanandclearturkiye.com adresine göndermelerini bekliyoruz! Katılan herkese teşekkürler!

:26::26::26::26:yine yok yine yok

kızlar bende bu ara fena merak saldım bu ödüllü yarışmalara, uygulamalara vs.
ama şu carte d'or un bir dilim kesmez uygulamasında bir türlü kesemedim dondurmayı, nasıl yapılacağı da yazmıyor sayfada.
bi bilen varsa bana yardım etsin lütfeen :97:

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al şuradaki yüz kremi çekilişinin sonuçları açıklanmış:
10 Adet yüz kremi ödüllü çekilişimizin KAZANANLARI aşağıdaki gibidir:
1. Hasan Göktaş
2. Saliha Akgün
3. Halil Volkan Teksoy
4. Özge Çay
5. Banu Pamuk
6. Esra Ergen
7. Nihal Can
8. Aysun Yılmaz
9. Ceylin Şahin
10. Nazire Giray

"Arabalar 2/Cars 2" filmi için düzenlenen yarışmamızda "Francesco Bernoulli " doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 12 Eylül Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.
Ahmet Zurnacı - Cinebonus Forum Trabzon - "Arabalar 2/Cars 2" bavul isimliği
Alpaslan Şahin - Cinebonus Cevahir - "Arabalar 2/Cars 2" saat
Ayşe Demirbay - Cinebonus Kipa Extra Balçova - "Arabalar 2/Cars 2" saat
Ayşegül Sarıçam - Cinebonus Kipa Extra Balçova - "Arabalar 2/Cars 2" saat
Esra Okur - Cinebonus Migros AVM - "Arabalar 2/Cars 2" saat
İnciser Gök - Cinebonus Gebze Center - "Arabalar 2/Cars 2" kalem seti
Kübra Kaya - Cinebonus Arcadium - "Arabalar 2/Cars 2" kalem seti
Pınar Ertan - Cinebonus Cevahir - "Arabalar 2/Cars 2" bavul isimliği
Yegane Aka - Cinebonus Capacity - "Arabalar 2/Cars 2" bavul isimliği

Selam Kızlar

Protexe topikçe katılmışız

Rocco yarışmasından haberim olmadı iyiki de olmamış sizlerin başına gelenleri okuyunca üzüldüm.Allah bizi sapıklardan korusun

dilimlerin üzerine tıklaman yeterli... ben 2.4 sn de kestim rekor kimde merak ediyorum :26:
kızlar sormuştum ama cevap verilmedi sizler kaç sn de kestiniz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…