hihi ben anne değilim ama bi kedim var kabul müdürben yaptım kazandın dedi bakalım vazcaymazlar inşallah
kedi annesi olmakta anneliktir (bkz. ben) çocuk kadar ilgi ve bakım istiyorlar sonuçta...üstelik tam uyku bastırmışken gecenin bi vakti kucağınıza atlayıp sevdirmeleri de ayrı bir aşk bence...
aynen öyle, dün ona mamalar aldım nasıl sevindi, kutusunu görür görmez atlamaya başlıyo
enerji depoladı gece üstümden atlıyo pencereye çıkıyo yanıma geliyo yatıyo. yirim onu ben tontik o
protex cıdden gelecekmı acaba cok merak ettım
hayır direkler görünse ne oluyormuş anlamadım. sizde o reklam panosunun olduğu kısmı kesip kaydedin birde öyle paylaşın bakalım. bence de saygısızlık olmuş:26:
bir daha asla denemem canım
duvardaki yazılarım siliniyor
müşteri hizmetleri de yüzüme kapadı!
ben nasıl ıptal edecem yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sabahın kornde bırı aradı
esım gorse parcalar benı
nasıl ıptal edecem hemen söleyın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CANIM AÇIKLADIM YUKARDA FACEEBOOK TAN SAĞ TARAFTA HESAP AYARLARI VAR ORAYA TIKLAYACAKSIN..ORDAN SOL TARAFTA UYGULAMALAR YAZIYO ONA TIKLA VE ORDAN ROCCO YAZAN YERİ İPTAL ET
canım faceebookta uygulama ayarlarından iptal edebiliyormuşsun bu uygulamayı hemen iptal et sırf senin için araştırdım baktım aman eşinle aran falan açılmasın
bu ne bayanlar?hangi uygulamadan bahsediyorsunuz?
slm kızlar hayırlı cumalar bu ülker hangi kargoyla geliyo arkadaşımınki gelmiş aynı yerde oturuyoruzbenimki gelmedi oda kargo poşetini atmış bilmiyo hangi kargo olduğunu
CANIM AÇIKLADIM YUKARDA FACEEBOOK TAN SAĞ TARAFTA HESAP AYARLARI VAR ORAYA TIKLAYACAKSIN..ORDAN SOL TARAFTA UYGULAMALAR YAZIYO ONA TIKLA VE ORDAN ROCCO YAZAN YERİ İPTAL ET
sagolasınnnnnnnn
Hediye kazanablme umudu ile facede beğenmediğim sayfa kalmadı ama sadece ülkerdne çikolata kazandım,o da 9 çikolatanın 8'i çikolata çıktı hatta hesap makinesini çikolata sanım yemeye kalkacaktım...Ben nedne bişey kazanamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?