Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

koleston 6.0 koyu kumral seçmişim kızlarda gözüme baya açık geldi tonu.. ben normalde koyu tonları tercih ediyorum son 1 senedir de loreal castin koyu kestane kullanıodum.. şimdi kafam çok karıştı kullansammı kullanmasam mı :26:

canım burda markafoninin yapmış olduğu bi saygısızlık yok. elektrik direklerindeki reklam resimlerini istemiyo. reklam panoları varya facede paylaşmış zaten nasıl bir pano olduğunu o panolardaki resmi çekip gönderin diyo. Elektrik direklerindeki resimler için ayrıca daha önce yarışma yapmıştı zaten. sen konuyu yanlış anlamışsın.

ama bak sen ne güzel doğrusunu anlatabildin.bunu o da yapabilirdi anlatabildim mi hangi noktaya takıldığımı

[h=6]Lipton Ice Tea
Beyazıt Öztürk'ün "Beyaz Show" isimli talk show'u ilk olarak hangi yıl hangi kanalda yayınlanmıştır? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gönderen 7., 17., 77., 107., ve 207. takipçimiz tercihine göre AFM’den sinema bileti YA DA Burger King’ten 6’lı King Nuggets Menü kazanıyor :) Kazananları saat 17.00’de açıklıyor olacağız. Takipte kalın :)[/h]
Beyazıt Öztürk
Lipton Ice Tea | Facebook sinema bileti YA DA Burger King'ten Cheeseburger Menü kazanma fırsatı burada!

55 dakika önce

ama bak sen ne güzel doğrusunu anlatabildin.bunu o da yapabilirdi anlatabildim mi hangi noktaya takıldığımı

haklısın aslında bende dün o elektrik direklerindeki resimlerden yolladım banada aynı maili atmışlardı. tekrardan facebooktan bakınca tüh dedim yanlış resim göndermişiz. daha önceki yarışmadan kazanmıştım 25 tl. yine kazancam diye pekte sevinmiştim dışarda da bir türlü görmedim o reklam panolarından.

[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize EnjoyNT Masaj jeli / Harpago Gel hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]
[h=6]Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nde bu haftanın ödülü için son gün! Hemen linke tıklayın, 30 Veet hediye sepetinden birini kazanma şansını kaçırmayın: Veet Türkiye - Güzellikler Kulübü | Facebook[/h]
Duvar Fotoğrafları

yaklaşık bir saat önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…