Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şimdi gele.bildim canım ev savaş alanı gibi olduğundan ancak ulaşabildim pc ye.e.e. :))))) inşallah doğrudurrr canımm inşallahhhh tamda sırasında ge.lmişim amma yaaa hade. hayırlısı
inşallah cnm afiyetle içersin çorbalarını
nasıl böyle hızlı yarışıyosun
aslında bugün geç bile kaldım yanlış cevaplar çok fazlaydı sayfayı soru çıkıncaya kadar devamlı olarak f5 liyorum soru çıkıncada artık Allah ne verdiyse deyip hurra dalıyorum

bilemedim soruyu. ramazan yaptım bocalayarak. sonra bide şevval yazdım.
ramazan cevabımlailk 50 de bile yokum
şevvali düşünmek bile istemiyorum..

sanırım maggi gelmicek..

ben 16 yazmıştımmmm ohaaaaaa diyom kendime iyi sallamışım haaaaaaa

olsun canım sen bizim gönlümüzün bırıncısısın
canım çok teşekkür ederim

evet sevval ama benı pc takıldı goremıyorum kendımı sıralamayı gorebılen varsa bana bakabılırmı kacıncı olmusum ruhat evrenemelcakmak ısmım

yanlış cevapları saymadım 35. sıradasın

Kızlar Sunar açıklama yapmış gelsin hediyeler

Değerli Katılımcılarımız; Facebook sayfamızı sizinle paylaşmak adına düzenlemiş olduğumuz +10 kampanyamız bitmiştir.Bu bir tanışma organizasyonu olduğundan ve Facebook'dan kaynaklanan aksaklıklar yüzünden bize şu ana kadar mail göndererek 10 kişi görünsün yada görünmesin katılmış tüm katılımcılara hediyelerimizi göndereceğimizi bildirmek isteriz. Yoğun alaka ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

zor diye katılmamıştımmmmmmmmmmmmmmmmm

aaa katılmıstım buna ben yanı kazanmıs oldum oyle mı?? hehehe pekı odul neydı??

Dettol'ün davetlisi olarak İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi'nde, 21 Ağustos günü saat 16.00'de Şirinler filmine gidecek olan takipçilerimiz belli oldu:

Deniz Üredi
Tuğçem Mutlu
Sevil Çınar
Nuray Yaylı
Songül Kaygısız
Olşen Deniz
Hatice Canbaz
Birsen Baş
Özlem Dişlioğlu
Pınar Aktaş

kızlar money clubta hediye değişmiş sadece nestea330 ml veriyolarmış ii ki sabah girmişim tavuknan çuğulata istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…