inşallah cnm afiyetle içersin çorbalarınışimdi gele.bildim canım ev savaş alanı gibi olduğundan ancak ulaşabildim pc ye.e.e. :))))) inşallah doğrudurrr canımm inşallahhhh tamda sırasında ge.lmişim amma yaaa hade. hayırlısı
aslında bugün geç bile kaldım yanlış cevaplar çok fazlaydı sayfayı soru çıkıncaya kadar devamlı olarak f5 liyorum soru çıkıncada artık Allah ne verdiyse deyip hurra dalıyorumnasıl böyle hızlı yarışıyosun
canım çok teşekkür ederimben 16 yazmıştımmmmohaaaaaa diyom kendime iyi sallamışım haaaaaaa
olsun canım sen bizim gönlümüzün bırıncısısın
evet sevval ama benı pc takıldı goremıyorum kendımı sıralamayı gorebılen varsa bana bakabılırmı kacıncı olmusum ruhat evrenemelcakmak ısmım
Kızlar Sunar açıklama yapmış gelsin hediyeler
Değerli Katılımcılarımız; Facebook sayfamızı sizinle paylaşmak adına düzenlemiş olduğumuz +10 kampanyamız bitmiştir.Bu bir tanışma organizasyonu olduğundan ve Facebook'dan kaynaklanan aksaklıklar yüzünden bize şu ana kadar mail göndererek 10 kişi görünsün yada görünmesin katılmış tüm katılımcılara hediyelerimizi göndereceğimizi bildirmek isteriz. Yoğun alaka ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
maggi beni bu hale getırdı
maggi beni bu hale getırdı
canım çok teşekkür ederim
yanlış cevapları saymadım 35. sıradasın
canım çok teşekkür ederim
yanlış cevapları saymadım 35. sıradasın
Kızlar Sunar açıklama yapmış gelsin hediyeler
Değerli Katılımcılarımız; Facebook sayfamızı sizinle paylaşmak adına düzenlemiş olduğumuz +10 kampanyamız bitmiştir.Bu bir tanışma organizasyonu olduğundan ve Facebook'dan kaynaklanan aksaklıklar yüzünden bize şu ana kadar mail göndererek 10 kişi görünsün yada görünmesin katılmış tüm katılımcılara hediyelerimizi göndereceğimizi bildirmek isteriz. Yoğun alaka ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
ee kazandım o zaman bu sefer benden once cok ramazan yazan vardı cun ku hade bakalım ınsallah...
siyah incı benım ıcın de yarış yoksa sıra sana geliyooooooooooo:95::95::95::104::104::104:
siyah incı benım ıcın de yarış yoksa sıra sana geliyooooooooooo:95::95::95::104::104::104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?