Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

protexin sayfasında admin cevap vermiyo ama sürekli soruları siliyor

telefonu nereden sileceğiz acaba?bende uygulamayı kaldırdım ama gene arıyorlar.

evet ya uyulamaı ben de kaldırdım ama telefonu nasıl silceğimi bilmiyorum yardımmmmm

ya nasıl ama daha dün katıldık kazandınız diye mesaj çıkmışdı kendilerini zekimi sanıyorlar aceb ben peşini bırakmıcam açkıkcası.........
se.vgili serzedal nihans arkadaşlar tekrar uygulamayı açın ve ileri deyin korkmayın :)))) ardından gelen sayfada üstde ayarlar çıkıyor orayı tıklayınn numarayı silme. işlemi çıkıyor ardından te.krar uygulamayı kaldırın ve rocco yazan ne varsa kaldırınnn F:f)))))))) kolay gelsinnn

sakın kullanma canım ben kullandım rezalet bişi

Değerli First sayfası takipçileri,
16 Mayıs – 15 Temmuz 2011 tarihleri arasında, düzenlenen FİRST MYSTERY Çekiliş kampanyamızın, tüm katılanlar arasından 27.07.2011 tarihinde noter huzurunda ve halka açık olarak yapılan çekilişinde, kampanya büyük ikramiyemiz Mini Cooper için Asil Talihli olarak İBRAHİM ACIFERHAT (İSTANBUL), 1.Yedek GÜLKIZ UÇAR (BURSA), 2.Yedek DİNÇ DENİZEL (İZMİR) belirlenmişti ve duyurulmuştu. Fakat, ikramiye için kampanya koşulları ve resmi kurallara göre, 18.08.2011 asil talihli son başvuru tarihine kadar gerekli belgeler ile başvuru gerekleştiremediği için, yine resmi kurallara göre Mini Cooper ikramiye hakkı 1. Yedek talihlimiz olan GÜLKIZ UÇAR’ın olmuştur... Yedek talihlimiz Gülkız Uçar’ın, gerekli belgeleri, yedek talihli son başvuru tarihi olan 02.09.2011 Cuma gününe kadar kampanya adresine göndererek başvuru yapması gerekmektedir.

sen araba kazan ama bilgilerini yollama
te allam

ayol yollamıs adam da yanlıs isim yollamıs salim bilmem ne asıl ismi haber b,ile oldu tv ye

selamm canlarrrr off hiç bir listede adım yok bu nasıl iştir anlamadım
besejanımmm bana da dün geldi gece külodu mu bezi mi ne anlamadım çeyize koydum onu da sonra lazım olur diye :)))))

ayol yollamıs adam da yanlıs isim yollamıs salim bilmem ne asıl ismi haber b,ile oldu tv ye
e.ve.t yaaa adam şaka gibiydi birde. fırıncıydı adam sıcakda yaz günü kan ter içinde tv de. idi ama bu yedek talihli neredeymişkine.e.e. allahım yawwww

protex de bozdu işii yaa

bizeee büyük firmalar bile dayanamıyor kızlar

kızlar az önce protexin kampanya katılım koşullarını okudum testi tamamlayan herkese gönderilecektir yazıyo 50 kişi falan görmedim ben
ama tekrar yaptım uygulamayı bu sefer kazandınız falan demedi sadece kaydınız alındı dedi
valla bu sefer peşini bırakmam daha önce specialk hakkımı gaspetti ama bu sefer ben hakkımı yedirmem mail yağmuruna tutarım onları hepimiz aynı şeyi yaparsak eli mahkum verirler bize

şok şok şokkkkkkkkkkkkkk
protex herkese değılmışşşşşşşş testı cozen her 50. kişi yazıyoooooooooooo:84::84:

valla ben numara sıl dıe bır yer goremedm (((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…