Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hediye kazanan arkadaşlarım güle güle kullanın

darısıı başımaa

şu vaseline ve rihanna sepetinde şooook pisss gösüm var yavv

ama boncuk göslü kızım annesinin bilgisayar başına oturmasına pek izin vermiyor

sürekli ilgi istiyor cık kadar boyuyla

:98:

hediye kazanan arkadaşlarım güle güle kullanın

darısıı başımaa

şu vaseline ve rihanna sepetinde şooook pisss gösüm var yavv

ama boncuk göslü kızım annesinin bilgisayar başına oturmasına pek izin vermiyor

sürekli ilgi istiyor cık kadar boyuyla

:98:

arkadaşlar temennimdirki bu tip olaylar hiç olmasın ama bu uyarıyıda yayınlamak istedim belki doğrudur belki değildir ve inşallahda olmazzzzz
.... !!! ÖNEMLİ UYARI : terör örgütleri ve yabancı istihbarat birimleri provokasyon amaçlı AVM ler ve toplu mekanlarda BOMBALI SALDIRILARA tenezzül edeceği haberi üzerine dikkatli olunması gerektiği bildirilmiştir..Lütfen yakın çevrelerinizi bu konuda uyarınız !!!

ben hem uygulamayı hemde telefonu ortadan kaldırdım
sabahın korunde aradı yha suratına kapadım
tekrar tekrar aradı (((((((

ben hem uygulamayı hemde telefonu ortadan kaldırdım
sabahın korunde aradı yha suratına kapadım
tekrar tekrar aradı (((((((

hallettim bende tatlım önce. uygulamayı kaldırdım hallolour diye. meğersem telefonuda silmek gerekiyormuşş onuda sildim ne rezil insanlar varyahuu ülkemizde. geneldede gencecik erkekler demekki geleceğimiz pek parlak değil tezleri doğru gibi gibi

şok şok şokkkkkkkkkkkkkk
protex herkese değılmışşşşşşşş testı cozen her 50. kişi yazıyoooooooooooo:84::84:

telefonu nereden sileceğiz acaba?bende uygulamayı kaldırdım ama gene arıyorlar.

Sucker Punch DVD'leri ve çok özel hediyeleri Tiglon ve Beyazperde.com işbirliği ile hazırlanan Facebook yarışmamızda sizlerin oldu. Beyazperde.com’un resmi Facebook sayfası üzerinden katıldığınız yarışmada sorumuzu doğru yanıtlayıp, kampanyamıza (en yüksek limit dahilinde) Facebook'tan en çok arkadaşını davet eden ve duvarında paylaşan
- İlk 5 kişi t-shirt ,
- 10. 20. 30. 40. 50. katılımcılarımız şapka,
- 100. 200. 300. 400. ve 500. katılımcılarımız ise DVD kazandılar! İşte hızlı davranan ve kazanan üyelerimiz:
Yusuf Canpolat
Gülay Çetinkaya
Halil Altar
Gamze Kaya
Muhammed Emin Orman
Burak Ortaç
Yasemin Erberk
Yasin Ekici
Seher Onart
Yücel DUMAN
Pelin Mukurluoğlu
Gamze Çeten
Berkan Alp
Nurdan Karaca
Mustafa Karak

Yeni bir yarışmada görüşmek dileğiyle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…