Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

"En Başarılı Makyaj Aranıyor!" yarışmasına katılabi...lmek için konsepte uygun fotoğrafınızı ad,soyad, telefon ve adres bilgileriniz ile facebook@tekinacar.com.tr adresine göndermeniz yeterlidir. 25 Ağustos tarihine kadar devam edecek yarışmamız için tüm katılımcılarımıza
bol şans dileriz...

kazanan ilk 3 kişiye 750tl değerinde este lauder MAKYAJseti hediye....

arkadaşlar link hata veriyor facebook hesabınızdan tekin acar cosmetics diye aratabilirsiniz

Son düzenleme:

Hangi tepkim sert arkadaşım.Ben gayet düzgünce müdahale etmeye çalıştım.Herhangi bir kırıcı söz veya hakarette bulunmadım.Ayrıca yeni değilim,üyelik başlangıç tarihim 2007 dir.

Ben yanlış anlamış olabilirim ya da benim ismimin geçtiği yorum yanlış anlaşılmaya gayet müsait olabilir,yada tamamen ben haklı olabilirim.Her zaman uzlaşma taraftarıyımdır,çatışma değil.Ama belirttiğim gibi üyeliğimin iptal edilmesini gerektirecek bir terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum.

Bunu bilmiyordum gerçekten. Şimdi senden öğrendim. Bundan sonra dikkat edicem. Umarım herkes dikkate alır.. Saol canım.

Kızlar yarın pazartesi ve sürekli devam eden yarışmaların yenilenme, başlama günü.. Ama benm yarın 2'de dersanem var :26:
12:30 gibi uğrıcam buraya ve kampanya varsa direk katılıcam, kaçırmadan..

Son düzenleme:
Hangi tepkim sert arkadaşım.Ben gayet düzgünce müdahale etmeye çalıştım.Herhangi bir kırıcı söz veya hakarette bulunmadım.Ayrıca yeni değilim,üyelik başlangıç tarihim 2007 dir.

üyelik tarihin eski olabilir ama aktif diilsin pek daha papatyadasın cünkü neyse polemik yok beni haklı görenler begenmiş o yeter zaten

arkadaşlar... gereksiz bir yanlış anlaşılma ve polemik olmuş,gerek yok aramızda sürtüşmeye..
Biz buradaki arkadaşça paylaşımlarımıza devam edelim...

züccaciyecom un face sayfasından sürpriz bişey kazanmışım ama ne?:44:gelince görüceeez..

şu kerastas şapkasını kazanamamışım ya, :111:yanarım yanarım ona yanarım...:120:

şapka kazanan arkadaşlar güle güle kullansınlar..:80:

bu kampanyadaki link açılmıyor ki

şapkanın kazananlarını bır lıstelesınız kızlar keske yha

hayırlı bır hafta olsun
bol numune hedıyeler olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şapkanın kazananlarını bır lıstelesınız kızlar keske yha

hayırlı bır hafta olsun
bol numune hedıyeler olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yaa evet ne sapkası bu nerden bakılıyor gecen hafta hııııc bırsey kazanamadım umarım bu hafta hayırlı gecer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…