naz naz senin adını kullanarak bişi diyen yok arkadas o isimleri yazmıs o kişiler o an online oldugu icin ve beleşciler demiş yani diger okuyan kişiler üye olmadan okuyan kişiler yeni oldugun icin yanlıs anladın heralde ama bu kadar sert tepkilerle üyeligin iptal edilir bilesin
arkadaşlar 2 kere söylenilen benimde 3. kez tekrar etme gereği duyduğum konu
kampanya haberi verilirken halka işaretli benimde yazımın başında kullandığım ikonu kullanmanız
aksi taktirde kampanyaa haberlerine bakmaya geliyoruz ama
diğer yazışmalarıda okumak zorunda kalıyoruzz
bu konuda KAZEN tarafınfan iki kez uyarıldık
bi 3. şansımız olmayabilir artık bilginizeee
aksi halde
topik kapatılırsaa kampanyayı filan rüyamızda görürüz
neden o halka işareti koyuyoruzBunu bilmiyordum gerçekten. Şimdi senden öğrendim. Bundan sonra dikkat edicem. Umarım herkes dikkate alır.. Saol canım.
Bunu bilmiyordum gerçekten. Şimdi senden öğrendim. Bundan sonra dikkat edicem. Umarım herkes dikkate alır.. Saol canım.
neden o halka işareti koyuyoruz
Hangi tepkim sert arkadaşım.Ben gayet düzgünce müdahale etmeye çalıştım.Herhangi bir kırıcı söz veya hakarette bulunmadım.Ayrıca yeni değilim,üyelik başlangıç tarihim 2007 dir.
Ünlü markaları %80'e varan indirimlerle müşterilerine sunan www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 'da Ağustos ayı boyunca her pazartesi kargo bedava
10 tl si olanlar kullanabilir limangodaki gibi,,,benim yok
slm kızlar ben geldim :)
Kutlu Pazar sitesi ile ortak düzenlediğimiz yeni kampanyamız başlıyor.
Ramazan sonuna kadar Kutlu Pazar sitesine üye olduktan sonra http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Kutlu-Pazar/156533967728021 adresindeki facebook sayfasını beğenip, üye adını ve facebook profil linkini kutlupazar@kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adresine gönderen her 75. kişiye Lale gül çerçeve ( Lale- Gl Ahap ereve (18x20cm)) hediye
bu kampanyadaki link açılmıyor ki
şapkanın kazananlarını bır lıstelesınız kızlar keske yha
hayırlı bır hafta olsun
bol numune hedıyeler olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?