Üzerime alınmıyorum.Yazdığınız yorumu incelerseniz ismimin beleşçi diye hitap edilenler arasında olduğunu görürüsünüz.Zira ortada bir kanıt yokken çocukca alınganlık yapmak huyum değildir.
beleşçi demeden önce geçmiş sayfaları ve paylaştığım linkleri incelemenizi,bişey hakkında kesin bilgi sahibi olmadan yorumlar yapmak yerine önce birazcık araştırma yapmanızı öneririm naçizane.
demekki üye girişi yaparak giriceksin,,,,sende önceki yorumları okursan anlarsın....
arkadaş o anda online olanların listesini yazmış,7 de ziyaretçi vardı,bizde zaten ziyaretçilere kapalı olması gerektiğini yazdık üye olarak neden üzerinize alınıp bana geçmiş sayfalarda neler paylaştığınızı okumamı tavsiye ettiniz anlayamdım,zaten burada kim ne paylaşıyo biliyoruz.gereksiz alınganlıp yapmanıza hiç gerek yok
maggiye ne cevap yazdınız ben kerebiç yazdım ama 50lerdeyim :84:
magginin cevabı kerebiç
nasıl değiştiriliyor ki var mı öyle bir şey?yaa ben sınır oluyorum bu duruma sımdı maggı de yıne ay nı sey oldu... bırıncı sırada cevap veren kısı ılk cevabında cezerye yazmıstı sımdı baktım degıstırmıs kerebıc yazmıs o zaman ne alamı var soruyu cevaplamanın...
cevabı nasıl değiştiriyolar yaa bi türlü anlamadım gitti
bılmıyorum nasıl degıstırıyorlar ama ozellıkle bakmıstım hatta salak dedım ıcıcmden cezeryede kopuk ne arar ama sımdı gayet guzel kerebıc yazıyor ve anlamıyorum ben anında cevap yazdım cunku bılıyorum tatlıyı ozel kasıgı vardır bızde hatta tahtadan ıcı sekıllı ama 50 lerın uzerınde cevabım ...
beleşçi derken kim beleşçi ? ben bu sitenin üyesiyim, yeni üye olmuş olabilirim bu bana beleşçi deme hakkını vermez kimseye lütfen konuşmalarınıza dikkat edin!
bılmıyorum nasıl degıstırıyorlar ama ozellıkle bakmıstım hatta salak dedım ıcıcmden cezeryede kopuk ne arar ama sımdı gayet guzel kerebıc yazıyor ve anlamıyorum ben anında cevap yazdım cunku bılıyorum tatlıyı ozel kasıgı vardır bızde hatta tahtadan ıcı sekıllı ama 50 lerın uzerınde cevabım ...
yuhhh 200lerde görünüyorum anlamadım :SS
maggiye mail attım cevabı değiştirenlerin kazanmaması gerekiyor yarışmanın adaleti açısından diye bakalım ne diyecekler..
yani çok saçma o zaman ben hemen oraya bi harf yazayım cevabı bulunca da düzelteyim bu yarışmak mı şimdi
bak ben senin ismini yazdım 7 üye yazıyo onlarada beleşçi dedim anlayış kıtlığın var heralde....senin ne yaran var anlamadım senden bahseden yok...üfff ya
maggide kaçıncı olduğumuzu nasıl anlıyorsunuz ben çözemedimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?