Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar ayıp oluyor ama artık cok basıt bır mevzuyu ne hale getırdınız lutfen asırı alınganlık yapmayın ve bırbırınıze cevap vermeyın lutfen ortada buyutulecek bır sey yok...

cevaplayanların sayısını yazan yer varya orayı tıkladıgında tarıh sırasını secersen sıralama yapıyor canım...

yorum sayısı yazan yer var sol üstte onun yanında da bi ok var ona tıkla tarih sıralaması yap ordan say kaçıncı olduğunu

teşekkürler şimdi çözdüm ama maşallah adımı bulamadım henüz

Dün ben hakkımı yedirmemek için maggiyi mesaj yagmuruna tuttum ve kazandım bastırın kızlar ben saydımm 12 kişi cevabını değiiştirdi sürelere bakın örnegin 12 dakika önce yazarken aralarda 7 dakika önce yazıyo sayı nekadar azalırsa onlar yeni yazmış oluyor

Dermalogica Türkiye
İlk Gelen 10 Kişiye Hediyelerimizi Veriyoruz Hemen Tıklayın

İlk 10 Kişiye Hediye Ediyoruz
wvvvv-facebook.com..

6 dakika önce · Beğen · · Paylaş.

..
.

ben o kadar ısrarcı olamadım valla naapayım ınsallah kısmetımse bı dahakıne kazanırım

P.D.J PARFUMS' DEN RAMAZAN KAMPANYASI! Parfüm Kazanın!

RAMAZAN DEYİNCE AKLIMIZA GÜZEL BİR MANİ GELDİ!

"Arnavut'musun Tatar'mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın" :)

EMİNİZ Kİ SİZİN YAZACAĞINIZ DAHA GÜZEL MANİLER VARDIR!

EN GÜZEL MANİYİ PDJ PARFUMS DUVARINDA PAYLAŞAN 15 KİŞİYE BAYRAM HEDİYESİ PARFÜMLER PDJ PARFUMS' DEN!

Kampanya bitimi 26/08/2011

**Bu bildiriyi kendi profilinizde paylaşınız ve/ya arkadaşlarınızı bu fotoğrafta etiketleyiniz! (bu madde kampanyaya katılmanız için şarttır!)
**Gönderilerinizi P.D.J Parfums - Şirket - Mahmutbey, Istanbul, Turkey | Facebook duvar sayfasına yapınız.
**Gönderileriniz admin kontrolünden geçtikten sonra sayfamızda görünür olacaktır.
**Kargo ücreti kazanana aittir. Bulunduğunuz yerin uzaklığı-yakınlığı durumuna bağlı ve tahmini olarak 3 ila 5 TL arasında bir rakam olacaktır. Bilginize.

KAMPANYA BAŞLAMIŞTIR!
Başarılar! ♥

Ekleyen: P.D.J Parfums..

31 dakika önce · Beğen · · Paylaş.

..

yok bugun cok kotu valla ben anında yazdıgım halde nasıl oldu anlamadım 100 lerdeyım maalesef(

30 snde falan yazdım bende ama bugün talep çok pazar herkes evdemidir nedir?
Bide mesela 27 dakika önce yazanların arasında bazen 18 dakika falan yazıo değiştirdikleri ordan anlşılıyor.

yakala.co'dan iki gece iki kişilik tatil kazanma fırsatı
apps.facebook.com
Soru yakala.co’dan cevabı benden dedim, tatili kazanma şansı yakaladım, senin de bu tatilde gözün varsa hemen şansını dene. Ne demişler arkadaşlar böyle günlerde belli olur...

canım linki varmıdır bunun

kızlar az önce maggiden cevap geldi aynen yazıyorum:

Yarışmamızın kuralları gereği "Bir kişi bir soruya birden fazla kez cevap verdiğinde ilk cevap üzerinden değerlendirme yapılır."

Bu yüzden cevapları düzeltmek diye bir durum söz konusu değildir.

İlginize teşekkürler.

arkadaşlar 2 kere söylenilen benimde 3. kez tekrar etme gereği duyduğum konu

kampanya haberi verilirken halka işaretli benimde yazımın başında kullandığım ikonu kullanmanız

aksi taktirde kampanyaa haberlerine bakmaya geliyoruz ama

diğer yazışmalarıda okumak zorunda kalıyoruzz

bu konuda KAZEN tarafınfan iki kez uyarıldık

bi 3. şansımız olmayabilir artık bilginizeee

aksi halde

topik kapatılırsaa kampanyayı filan rüyamızda görürüz

naz naz senin adını kullanarak bişi diyen yok arkadas o isimleri yazmıs o kişiler o an online oldugu icin ve beleşciler demiş yani diger okuyan kişiler üye olmadan okuyan kişiler yeni oldugun icin yanlıs anladın heralde ama bu kadar sert tepkilerle üyeligin iptal edilir bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…