maggide kaçıncı olduğumuzu nasıl anlıyorsunuz ben çözemedimde..
ben sana cevap vermedikçe sen neden benim adımı kullanıp yorumlar yapıyosun? sana bu hakkı kim veriyo?
tamam üye olmayanların bu sayfayı görmesi benim de hoşuma gitmiyo ama o insanlara böyle bi hak verilmişse sen kimseye beleşçi diyemezsin, yöneticiye derdini anlatırsın o da gerekeni yapar.
haddini bil lütfen.
maggide kaçıncı olduğumuzu nasıl anlıyorsunuz ben çözemedimde..
cevaplayanların sayısını yazan yer varya orayı tıkladıgında tarıh sırasını secersen sıralama yapıyor canım...
yorum sayısı yazan yer var sol üstte onun yanında da bi ok var ona tıkla tarih sıralaması yap ordan say kaçıncı olduğunu
teşekkürler şimdi çözdüm ama maşallah adımı bulamadım henüz
Dün ben hakkımı yedirmemek için maggiyi mesaj yagmuruna tuttum ve kazandım bastırın kızlar ben saydımm 12 kişi cevabını değiiştirdi sürelere bakın örnegin 12 dakika önce yazarken aralarda 7 dakika önce yazıyo sayı nekadar azalırsa onlar yeni yazmış oluyor
Dün ben hakkımı yedirmemek için maggiyi mesaj yagmuruna tuttum ve kazandım bastırın kızlar ben saydımm 12 kişi cevabını değiiştirdi sürelere bakın örnegin 12 dakika önce yazarken aralarda 7 dakika önce yazıyo sayı nekadar azalırsa onlar yeni yazmış oluyor
yok bugun cok kotu valla ben anında yazdıgım halde nasıl oldu anlamadım 100 lerdeyım maalesef(
yakala.co'dan iki gece iki kişilik tatil kazanma fırsatı
apps.facebook.com
Soru yakala.co’dan cevabı benden dedim, tatili kazanma şansı yakaladım, senin de bu tatilde gözün varsa hemen şansını dene. Ne demişler arkadaşlar böyle günlerde belli olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?