Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar protex açıklama yapmış facebbok sayfasında şöyle demiş: Sayfamızın açıldığı ilk gün yarışmamıza katılıp, kaydı başarıyla alınan ve hediye kazandığı belirtilen tüm kullanıcıların hediyeleri adreslerine ulaştırılacaktır.
yaniii hepimiz kazandıııık
bu arada biz ne kazandık içeriğini bilen var mı

ben glissten baya önce şampuan saç kremi bide tarak kazanmıştım. kargom gelmişti hatta nerdeyse bitmek üzere. dün yeniden kargo geldi içinden kazandığımın aynısı ama sadece şampuan çıktı başına böyle bişey gelen var mı kızlar.?

Merhaba kızlar Benide aranıza alırmısınız?
Bi kaç gündür takip edipyorum yetişemedim hızınıza. Nerde ne yarışması var bilemedim :)
Şimdiki yarışmaları söylermisiniz kızlar bende katılayım :)

peki ne zaman son bulacak yarışmaaa ? bilen varmı?

güle güle kullan canım üzümünü ye bağını sorma

aramıza hoşgeldin kampanyalar için geçmiş sayfalara göz atabilirsin senden de paylaşım bekliyoruz
bnmde kapım calsa gelse su nıveam yhaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım nıvea cumartesi gününe kadar dağıtımlar olacak diye yazmıştı bu hafta içi kesin gelir

oh beeeee. sonunda maggiyi kazandım. bakalım sepet nasıl olacak inş büyük sepet gönderirler.

zambak yayınlarından kazandığım tarçın cd seti, 8x4 deodorantlar, drynites gece külodu geldi. zenbidende gömlek kazanmıştım. o da bugün yarın gelir.
amma şanslıyım yaw bu günlerde.normalde hiç şansım yoktur ama bebişim annesine şans getirdi.
oğluşumun şansına birde burda bi avm de araba çekilişine katıldım bol miktarda... bide o çıkarsa.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…