- 21 Mayıs 2011
- 295
- 0
- 66
bence daha göndermediler canım inşallah gelir ben her yoldan söylerim sana :)sağol cnaım inş.gelince buraya yazarmısın kadınlar ne ister
o ne duyurdu bilmiyorumda editör duyurdu bişi atladık bizde ne gelen var ne giden kremmiydi neydi o ne oldu?taaaaaaaaaaaaaaaaaa bi zamanlar da kazen bı yarışma duyurmuş ad we adreslerımızı almıştııııı :44::44::44:hatırladınızmı o nolduuuuuuu bılen warmııııııııııı
bı de onu kurcakasakkkkkkkk:95::95::95:
hımmmm hadi inşallah biz kazanırız :)
tebrikler canım. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
yokcanım adana optimum avm de ben kazancam bennn....
wawwwww süperrrrmiş. güle güle kullan canım
oğluşum adına bütün kampanyalarda herkese bol bol şans diliyorum.
sineray adlı arkadaşım blog kampanyalarını yazmış ve uyaran olmamış,demek ki kimse artık bişey demiyor.
ben de blogumda hediye çekilişi yapıyorum.blogumun adı nickimin altında yazıyor.
gabrini yaz oje seti hediye ediyorum
maggi yi diyorum kızzz
kanuni çıktı ya ilk soru
arkadalar aranıza yeni katıldım.. inşallah bende bundan sonra sürekli forumda aktif olacağım. bu arada az önce kocama maggi sepeti geldi ama sepet günden güne küçülmekte
ben glissten baya önce şampuan saç kremi bide tarak kazanmıştım. kargom gelmişti hatta nerdeyse bitmek üzere. dün yeniden kargo geldi içinden kazandığımın aynısı ama sadece şampuan çıktı başına böyle bişey gelen var mı kızlar.?
aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.can dostumu senin için öptüm bile.. o benim hayattaki herşeyim.. bu arada az önce öğrendim 2.5 haftalık hamileymişim :)) köpişime arkadaş geliyo :)
Rengarenkten kazandığım saç maşam geldi:119::124::118:Tuana kuaför hizmetinizdedir hepinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 245900
Bu Ramazan Çorbalarınız MAGGI®'den! yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle çok teşekkür ediyoruz.
Ramazan Bayramından önce sepetleri size ulaştırabilmek için 26 AĞUSTOS CUMA günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: 26 Ağustos Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.
https://www.facebook.com/maximui dan oyuncağı kazanmışım..... bebeğimin ilk oyuncağınıda kazanmış oldum....
maggi de son soru ne olur sizce kızlar
güle güle kullansın bebişiiin :) maşallah ne şanslıymışsıın kıızilk kazanan olmuşsuun
aranıza benide kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.can dostumu senin için öptüm bile.. o benim hayattaki herşeyim.. bu arada az önce öğrendim 2.5 haftalık hamileymişim :)) köpişime arkadaş geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?