Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağol cnaım inş.gelince buraya yazarmısın kadınlar ne ister
bence daha göndermediler canım inşallah gelir ben her yoldan söylerim sana :)
o ne duyurdu bilmiyorumda editör duyurdu bişi atladık bizde ne gelen var ne giden kremmiydi neydi o ne oldu?
hımmmm hadi inşallah biz kazanırız :)

yok canım bir arkadaşım uyardı yasak die aman diim bu arada ben katıldım seninkine ben kazanim noooluuurrr hehehehehe

[h=6]BonnyFood
Beğenen Kazanıyor!
BonnyKupon uygulamasını beğen, 20 TL İNDİRİM KAZAN![/h]
BonnyFood | BonnyKupon
Kurulduğumuz günden bu yana, hizmet kalitemizi ve hediyelik lezzetlerimizi geliştirme tutkumuzdan hiçbir şey kaybetmedik. Müşterilerimizin özel günlerinde sevdiklerini ve kendilerini ürünlerimizle şaşırtıp mutlu etmelerine vasıta olduk. Onları hep dinledik ve dinleyeceğiz. Bu sebeple, bize daha kolay ulaşmalarını sağlayacak bir adım daha atarak, Facebook'ta resmi olarak yerimizi aldık. ''Bonny'' paylaşımlar dileğiyle...Sayfa: ‎131.994 kişi bunu beğendi.

27 saniye önce

[h=6]AKER EŞARP
Aker Eşarp 2011/12 Sonbahar- Kış Koleksiyonu'nun yer aldığı sayfayı
( https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150270165637721.324083.344318527720&type=1) profilinizde paylaşın ve en beğendiğiniz 5 Aker Eşarp modelini kişisel bilgilerinizi de ekleyerek yarisma@aker.com.tr'ye Çarşamba günü saat 17.00'a kadar gönderin. Çekiliş sonunda sezonun ilk eşarplarını hediye edeceğimiz 2 kişiyi tesbit etmiş olacağız.[/h]

Bu Ramazan Çorbalarınız MAGGI®'den! yarışmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye öncelikle çok teşekkür ediyoruz.
Ramazan Bayramından önce sepetleri size ulaştırabilmek için 26 AĞUSTOS CUMA günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: 26 Ağustos Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.

arkadalar aranıza yeni katıldım.. inşallah bende bundan sonra sürekli forumda aktif olacağım. bu arada az önce kocama maggi sepeti geldi ama sepet günden güne küçülmekte

hşg.. cnm

güle güle kulln

oh ne hoş aynı şey bana rexonada oldu 4-5 tane birden geldiii farklı tarihlerde

şoklardaqydım adetaa:))

benim saçıma ayrıca çok iyi geldi gliss

son 2 kullanımlık kaldı dibindee

bugün yarın biterr

yeni kampanyalarda buluşmak üzere gliss:))

hayırlı olsun bebişin cnm

sağlıkla gelsin inş..

Rengarenkten kazandığım saç maşam geldi :119::124::118:Tuana kuaför hizmetinizdedir hepinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 245900

wowwwwww

canım güle güle kullann

bu arada rengarenginn linkini verebilirmisin :26:

benimde sırf tuppervare mama kapları için istediğim prima ilk hediyem setim geldi kaplar çok güzel
birde nivealarım geldi tabi

selam kızlarr sabah kargo geldi paketi açtım 8 4 ler geldi bir erkek bir bayan ufacık bişey ama harika kokuyorlar çok beğendim.size de iki tane mi gelmişti?insan içine iki daha koyar

ne güzel haber, gözün aydın.
ayırca köpişime arkadaş geliyor demen, hamile kalınca ilk işi evcilini evden göndermek olanlara da örnek olsun. aşıları yapıldığı sürece, bebeğe ve anneye hiçbir zararı olmaz evcillerin.
daisy'e sevgiler...

bu da yeni kampanya

https://www.facebook.com/#!/pages/Hacızade-Turkish-Delight/122438364493228

sadece beğenmek yetiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…