Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

NewBeauty Türkiye
HANIMLAR KAMPANYA FORMUMUZU DOLDURMAYI UNUTMAYIN.... YOKSA HEDİYE KAZANMA ŞANSINIZI KAYBEDİYORSUNUZ!!!

[h=6]NewBeauty Türkiye
http://www.newbeauty.com.tr/blog/kampanya-katilimi/[/h]
Kampanya Katılım Formu
www.newbeauty.com.tr Kampanyaya katılmak için yukarıdaki bilgileri eksiksiz doldurup aşağıdaki Facebook ikonuna tıklayarak NewBeauty Türkiye Facebook sayfasına hemen ulaşabilirsiniz.

NewBeauty Türkiye
BUGÜNKÜ SORUMUZ: GÜNEŞTEN KORUNMANIN 3 ÖNEMLİ YOLU SİZCE NEDİR?

Yepyeni bir mutfak hayal edenler! Fairy, mutfağınızı yeniliyor!
Lezzetine en çok güvendiğiniz etli yemek tarifinizle Fairy En Lezzetli Etli Yemekler Yarışmasına katılın, mutfağınızı Silverline Ankastre ve Kelebek Mobilya ile yenileme fırsatını kaçırmayın!
Ayrıca toplam 8 üyemizi de Kütahya Porselen ve Hisar’dan mutfaklarını güzelleştirecek hediyeler bekliyor!
Birbirinden lezzetli tariflerinizi bekliyoruz!
Fairy > En Güzel Etli Yemekler Yarışması

Fairy Türkiye - Duvar | Facebook

[h=6]Yuva
[/h]Bayram Mini Yarışmamız devam ediyor.
Yuvamaya Yarışma Başlıyor sayfamızdan katılabilirsiniz. Hediyelerimiz; 1 . EYM + Yuva Maya 50. kalıp , önlük, eldiven , Yuva Maya 100....

Çekilişe katıl.Arda TURAN imzalı Galatasaray forması kazan

Arda Turan - Official Fan Page - Çekiliş | Facebook

son katılım tarihi :8 eylül

tşklerrr paulaşım içinnn

[h=6]Morhipo
‎4 Eylül 2011 tarihine kadar bayram alışverişleriniz için tüm siparişlerinizde kargo ücreti Morhipo.com'un size bayram hediyesi! Akıllı alışverişte dev bir moda iddiası[/h]
[h=6]Teknosa
Twitter’da bugün soracağımız soruyu doğru reply (yanıtlayan) eden ilk 5 kişiden biri olun, Toshiba SD-191 DVD Player kazanın. Takipte kalmayı unutmayın! www.twitter.com/teknosa[/h]

Kızlar çok şanslıydım ben bundan 1 ay öncesine kadar bir çok şey kazandım tabiki bu sayfanın ve sizlerin sayesinde. Ama iş arkadaşlarım nazar ettiler bana artık hiç bişey kazanamıyorum lütfen bana şans dileyin.

Bu arada birkaç kampanya paylaşayım:

1-Nivea Türkiye'nin facebook sayfasında 10 kişiye el kremi ve manikür seti hediye:

NIVEA Türkiye | Facebook

Ben Mozilla'dan girince yorum yazabildim.

2-Volkswagen Türkiye sayfasında da yarışma var birçok hediyesi var:

Volkswagen Türkiye | Facebook

Yalnız burda Fan Quiz diye bir yer var oradan giriş yapılacak.

3-Evdiz' de de kampanya varmış ben katılmayı düşünmüyorum ama :-/

http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Kad%C4%B1nca-Her%C5%9Feynet/150354581703749

kızlar magginin sorusuna cevap verdim adım görünüyor ama tarih sıralaması dediğimde hiçbir şekilde ismim görünmüyor. Arattırdım da yine de çıkmadı.
Sorun ne olabilirki?

Annemin adına kendi msn adresinden 1 yıl önce face actım ve maggiye giriyorum ondan kac gündür megerse maggi sahte face diye kabul etmiyormuş cevap verdiğim halde cevaplarda yokummmmmm dikkatinize ben gibi yapan varsa kazanmayı cok ümit etmesin sosyal sıralamada varım fakat tarih sıralamasında yokum test ettim onaylıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…