Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynııııııııııııııııııııııııııı anneme açtım az önce face. ordan yarışayım dedim.
demekki ondanmışşş.

Kızlarrrrrrrr maggı cuma gunu 10-11-12 de soracakmış ama o gun benım iş görüşmem warrrrrr dıyelımde yıne eskı saatee yapsınlarrrrrr

[h=6]PERA PIRLANTA
Adını Sen Koy yarışmamız yarın saat 16.00'da son buluyor! Pırlanta kolyemizi kazanacak talihliyi merakla bekliyoruz. Kazanmak için son şans![/h]

[h=6]Maggi Türkiye[/h][h=6]26 AĞUSTOS CUMA günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.[/h]

[h=6][/h][h=6]Maggi Türkiye[/h][h=6]26 AĞUSTOS CUMA günü sorularımız Sabah saat 10:00-11:00 ve 12:00 da sorularak YARIŞMAMIZ SONA ERECEKTİR.
Not: Cuma günü sorularımızı doğru yanıtlayan tam 120 kişiye 120 SEPET verilecektir.[/h]

kızlarr maggilerim geldi.. ilk resimdeki, ikili biraz önce geldi küçük sepetler.. yandaki büyük sepet o ilk gelen sepetim.. iki tanede büyük sepetim var

sepetçi geldi hanımmm

kızlar 3. soru baklava değil mi çok kişi peksimet yazmış

canım tam bilmiyorum ama baklava akıtma hamuruyla yapılmıyor ki bende peksimet dedim

peksimek etimek diye biliyorum. şıllık tatlısı sanırım. Fotografa göre şıllık tatlısı :26:
buda tarifiymiş ;
Malzemeleri blendırda çırpalım ve tavada krepler yapalım. Bütün malzeme bitince içerisine kıyılmış cevizden birer kaşık koyup kenarlarını içine katlayarak rulo dürüm yapalım ve kare borcama dizelim. Şerbeti kaynatıp kreplerin üzerine sıcak sıcak dökelim soğuduktan sonra servise hazırdır AFİYET BAL ŞEKER olsun hoşçakalın…

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…