Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şıllık dedim ama bilemiyorum baklava öyle yapılmıyo die biliom en azından bizim buralarda çok az kişi şıllık demiş bakalım kazancaz mı?

ayyyyyy çok lezzetli görünüyoooooooo kaldın şunuuuuuuuuuuuu:86::86::86:

pofff gene tutmadı bu maggi yaaa şıllık tatlısı nasıl bilmiodumö ama peksimet yazanları kutluyorum heheheh bu kadarda atılmaz ki yahu gerçi o heyecanla ben önce baklava yazdım sonra katmer heheh

Sevgili Playskool Anneleri ve Babaları :), hediyeli sorumuza gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Anketimizi cevaplayıp Playskool'dan hediye kazanan Yekzane Yıldız, Müberra Çelik Yaşın, Gülşen Çelik Dönmez, Ebru Şahin, Zeliha Alkan, Nahide Altınışık, Yüksel Damar, Tunahan Deniz, Burak Öztürk, Fatma Demir, Rabia Cömert, Nuran Akkaya Çetinkaya, Fatoş Gül Metin, Hümeyra Nazlı Özyılmaz, Tuba Durmaz Yikman, Cem Şahin, Ersan Tuzcu, Sera Atas'ı kutluyoruz. Adres ve telefon numaralarını info@hasbro.com.tr adresine mail attıkları takdirde hediyeleri Playskool Eğlenceli Oyun Topum'u kendilerine ulaştıracağız. Hediye kazanamayan annelerimiz üzülmesin; sayfamızda yeni sürprizlere yer vermeye devam edeceğiz. Sayfamızı takip etmeye devam edin!

Palette Ödüllü Sorusu'ndan Yeni Palette Deluxe kazananlar aşağıdaki gibidir. Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilecektir. Tebrik ederiz!

Açelya İnce

Aslıhan Dağkuş

Aysenur Ucok

Basak Erel

Bilgen Erdal

Esra Nur Şahin

Filiz Şener

Gökçe Beköz

Hülya Yılmaz

Neslihan Aksoy

Nilgün Tunce

Nursen Yılmaz

Özlem Budur Bozkurt

Pınar Oran

Saliha Takım

Seda Ekol

Serap Ebik

Vildan Aker

Zehra Özgönül

Zeynep Korkusuz Sönmez

tebrikler Zehra

‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ Günün Kampanyası sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "A. Fenilketonüri ve Hipotiroidi hastalıklarını taramak için" olacaktı. Ödül kazanan kullanıcılarımızın isimlerini 29 Ağustos Pazartesi günü Ödül Kazananlar sekmesinde görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…